KikapcsVideo365

“Szeretnénk, hogy a gyerekek tudják, szemüvegesként is teljes az élet” – Csatai Gergővel közös klubdélutánon vettek részt a szemüveges kicsik a Bartók téren

Boldog gyermekkacaj és zsibongás töltötte be szerda délután a Prágai Látszerészet üzletét és a helyiség előtti játszóteret a Bartók téren, ahol immár 13. alkalommal elstartolt a Szemüveges Gyerekek Klubdélutánja. A Látszerészet ebből az alkalomból számos meglepetéssel készült a kicsiknek: volt itt aszfaltrajzolás, terápiás kutyák bemutatója, lángos és fagyi, s mindeközben a Guinnes – rekorder lufihajtogató, Csatai Gergő szórakoztatta a résztvevőket.

“SZERETNÉNK, HOGY A GYEREKEK TUDJÁK, SZEMÜVEGESKÉNT IS TELJES AZ ÉLET”

Prágai András, a Prágai Látszerészet ügyvezetője elmondta, már 13 éve rendezik meg apró kis vásárlóik részére a Szemüveges Gyerekek Klubdélutánját és bizony, a rendezvényen már “felnőtt” egy generáció, tavaly volt ugyanis az első olyan alkalom, hogy több rendszeres visszajáró gyermek is kiskamaszkorba lépett. “Azt szeretnénk, hogy a gyerekek tudják, szemüvegesként is teljes az élet, és nem kell attól másnak érezniük magukat, hogy szemüveget viselnek” – mondta el Prágai András, a rendezvény főszervezője, majd hozzátette, a szemüveg nemcsak öltöztet, de akár még mutatós divatkiegészítő is lehet az apróságok számára is.

70 CSALÁD FOGADTA EL A MEGHÍVÁST

A Prágai Látszerészet már évek óta számon tartja legkisebb vásárlóit, egy nagy füzetbe vezetik, ki, milyen szemüveggel rendelkezik. A Klubdélutánra ezek a gyermekek kaptak meghívót, méghozzá postai úton, ami a kicsik életében szintén kuriózum, hiszen manapság már nagyon ritkán érkezik levél a hagyományos úton. Prágai András elárulta, 120 meghívót küldtek ki, s a délután folyamán 70 család szórakozott önfeledten Csatai Gergővel, Dorka bohóccal, a terápiás kutyákkal, miközben a helyszínen kapott kuponjaikkal díjmentesen fagyiztak és lángosoztak a jó időben.

A rendezvény végén pedig valamennyi gyermek értékes ajándékokkal térhetett haza, melyeket a Látszerészet nagy gonddal, a gyermek életkorára, nemére, viselt szemüvegéhez igazítva személyre szólóan állított össze számukra.

Nézd meg videóriportunkat is az eseményről, mellyel te is meglesheted a gyermekek boldog pillanatait a Bartók téri klubdélutánon.

Operatőr: Magyar Andor

Fotók: Sóti Gellért

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: blote tieten
'Fel a tetejéhez' gomb