Szegedi Arcok

Kapsz havi 600 ezret és csokiban fürödhetsz – befutott az év álláshirdetése, naná, hogy Szegedről

Állások, álláshirdetések jönnek-mennek de a különleges csokoládék forgalmazásával foglalkozó CL Sweet & Food Zrt. által feldobott labdát látva még nekünk is megfordult a fejünkben a gondolat: egy hétre ráhagyjuk a Szeged365-öt és elmegyünk Gombóc Artúrkodni. A kreatív csomagolású termékeiről ismert, gyakorlatilag az ország összes benzinkútján jelen lévő, 100%-ban magyar tulajdonú vállalkozás húzott egy embereset,

  • és a havi (bruttó) 600 ezres fizetés,
  • nomeg a céges autó plusz telefon kombó mellé bedobta a legerősebb kártyát, amit egy édességiparban pörgő cég bedobhat:

A kollégái csokival kelhetnek, csokival tölthetik a napjukat és csokival is fekhetnek.

SELF MADE MAN, SELF MADE BUSINESS – AVAGY, Ő LESZ A FŐNÖKÖD

Feliczi Krisztián (vagyis: a jövőbeli főnököd, mármint, ha jelentkezel, ő pedig felvesz) óriási arc. A 40 év körüli vállalkozót még onnan ismertük meg, amikor az általunk szervezett kézműves csokoládéfesztiválokra jött, egészen őrült csomagolásba rejtett csokoládéival.

Ilyenekkel:

A világ nagyot fordult, 2020. év elején lecsapott a Covid, a csokiműhelyek többsége pórul járt, viszont a CL Sweet & Food Zrt. kilőtte magát, valahová a sztratoszféráig. A korábban kis szériás, jópofa termékeket gyártó és értékesítő cég villámgyorsan leszerződött az ország szinte összes komolyabb benzinkútjával plusz csokiboltjával, a minőséget és a kreatív faktort megtartva nagyüzemre váltottak és egy milliárdos forgalmú, alaposan kicombosodott vállalatként jöttek ki a szegmenst egyébként majdnem tönkretevő járványosdiból.

METÁLT, BÍROD? ÉS A PÖRGÉST?

“Olyan csapattagot keresünk, aki nem elméleti ember, nem elméletben ügyes, nem fejben és szóban értékesít, hanem a valóságban” – magyarázta Krisztián, aki csapatával együtt egy belevaló, tűzről pattant területi képviselőt keres Dél-Magyarország területére. Mint mondta, csakis akkor fog működni a dolog, ha az illető gyorsan tud tanulni, jól kommunikál és totálisan ügyfélközpontú.

“Szeresse jobban az ügyfeleit, mint engem” – mondta nevetve.

A személyleírásból kiderül, hogy a szegedi és régiós szinten is acélos fizetésért belevaló hölgyet vagy pasast keresnek, eredményes problémamegoldó képességgel és nagy munkabírással. Alapból sok a partner, az ügyfél, menni kell, mint a tehervonat, de megfizetik.

MAGASÉLET, SOK CSOKIVAL

Furcsa vitába bonyolódtunk interjúalanyunkkal, amikor megkérdeztük, hogy mennyit keres náluk egy területi képviselő és mit írjunk bele a cikkbe. Krisztián azt mondta, ha alaposan meghúzza az illető a hónapot, a nettó 600-650 ezer forint simán összejöhet, de azt kérte, az összeget inkább bruttóban írjuk le, jobban szereti, ha valakit pozitív, “apám, itt ennyit is lehet keresni?” meglepetések érnek. A havi fizetés forintális része két tételből áll, egy bruttó 300-as fixből és a jutalékos részből, a kettő együtt, ha az illető a minimum értékesítési számokat hozza, kiadja a cikkben említett bruttó 600-at, de ha tényleg ügyes az illető, mindez nevetve meglehet nettóban is.

Ehhez jön hozzá három tétel:

  • cégautó,
  • céges telefon,
  • és a legjobb, egyben minden Gombóc Artúr vágya:

reggeltől estig csokival foglalkozhatsz, sőt, gyakorlatilag munkaköri kötelességed lesz imádni az aztékok által felfedezett csodát.

Magyarán: nyomod a gázt, telefonálsz, pörögsz az ügyfelek között, közben dupla annyit keresel, mint a szegedi átlag és a Te leszel a környéken Miszter Csoki. A teljes tökélyhez már csak egy Fitness-bérlet kellene, de a világ ugye, mint tudjuk, nem tökéletes.

Ez az állás viszont kb. az, tanácsoljuk, jelentkezz rá egy fényképes önéletrajzzal:

[email protected]

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb