Sport

“Bemelegítés, majd küzdelem-életre halálra, azzal lehet ugyanis a legjobban fejlődni” – Tóth Krisztián olimpikon tartott edzést a mórahalmi judós gyerekeknek

Különleges vendéget fogadhattak a mórahalmi judósok, ugyanis pénteken Tóth Krisztián olimpiai bronzérmes cselgáncsozó tett látogatást a településen, a 2020-ban átadott Molnár Franciska Judo Csarnokban, ahol edzést tartott a leendő bajnokoknak.

“BEMELEGÍTÉS, EGY KIS TECHNIKAI RÉSZ, MAJD KÜZDELEM ÉLETRE-HALÁLRA, AZZAL LEHET UGYANIS A LEGJOBBAN FEJLŐDNI”

“A családommal jöttünk Mórahalomra, nagyon kedvesen fogadtak bennünket a hotelben, szeretünk itt lenni, voltunk már máskor is. A csarnokot azonban még nem láttam korábban, bár az alapkőletételén részt vettem. Most, ahogy beléptem a kész épületbe, tíz percig csak ámultam-bámultam. Fantasztikus lett, bármelyik fővárosi egyesület megirigyelhetné. Ez egy nagyon jó lehetőség a déli régiónak, biztos vagyok benne, hogy jó versenyzők születnek majd itt. Ahogy látom, a Homokhátságon szeretik a judot, sokan jöttek el az edzésre is, amit most tartok nekik. Lesz bemelegítés, egy kis technikai rész, utána pedig küzdelem-életre halálra, azzal lehet ugyanis a legjobban fejlődni” – nyilatkozta az olimpikon a Móra-Net TV-nek.

A most 28 éves Krisztián nagyon szép  eredményekkel büszkélkedhet, az olimpiai bronz mellett számos világ – és Európa- bajnokságon szerzett érmet, Magyarországon pedig már számolni is nehéz, mennyi aranyat zsebelhetett be, mutatva ezzel példát a sportág iránt érdeklődő fiataloknak.

Forrás és fotók: moranettv.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb