Blog

Itt az idő: mondd meg Te, kire legyen büszke Szeged! Indul a Legszegedibb Szegediek közönségszavazás

A gyermekeiért küzdő, önfeláldozó anyuka? Napi 48 órában a szegiekért küzdő tűzoltó? Megalázó fizetésért is hősiesen helytálló egészségügyi dolgozó? A szemünk fényeit tanító pedagógus? Szeged telis-tele van olyan emberekkel, akikre nap mint nap őszintén felnézünk, felnézhetünk, de mégsem kapnak díjakat, nem emelik őket piedesztálra, nem parádéznak reflektorfényben.

Pedig nagyon is megérdemelnék.

Pontosan rájuk gondoltunk, amikor elhatároztuk, hogy Szegednek szüksége van egy ízig-vérig lokálpatrióta közönségszavazásra, egyben egy grandiózus, a hétköznapok hőseit középpontba állító díjátadóra. Egy olyanra, amelynek karaktereit nem csokornyakkendős, karót nyelt arcok választják, hanem a szegediek nevezik be őket egy óriási, több tízezer embert megmozgató közönségszavazásra.

Magyarán,

  • a szegediek neveznek,
  • majd a szegediek döntenek.

Ez a Legszegedibb Szegediek, tíz kategóriában, hétfőtől a Szeged365.hu-n és a létező összes közösségi média platformunkon. Számítunk rád, jobban, mint eddig bármikor a Szeged365 két és fél éves (siker)történetében. A nevezési időszak hétfőn indul, addig szépen kérünk, gondold át, hogy van-e a környezetedben, ismerősi körödben olyan szegedi, akire méltán nézhet fel a környezete, akinek tettei, viselkedése pozitív példát mutatnak a közösségünk tagjai számára. Ha megtaláltad, már csak egy dolgod lesz:

…nevezd be a Boutique Optique by Prágai bemutatja: Legszegedibb Szegediek közönségszavazásra!

Start: 2022.09.12., 19.00

Részletek és kategóriák hamarosan a Szeged365.hu-n!

A közönségszavazás és díjátadó névadó szponzora a Boutique Optique by Prágai,

kiemelt szponzorai:

  • a Pizza Monkey,
  • az SZ-PLAST Ablak,
  • a REÖK Kézműves Cukrászda,
  • a Biohair Napfény fodrászat és kozmetika,
  • és a Delimo Cukrászda.

Köszönjük!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb