Kikapcs

Szeged365 kikapcs: Gerendás Péter a Bortéren, húsevő növények a Füvészkertben és Szent István téri víztorony látogatás vár ezen a hétvégén Szegeden

Igaz, lóg az eső lába Szegeden, de ettől még számos programmal kecsegteti a kikapcsolódni vágyókat ez a hétvége is városunkban. Tovább zakatol ma is a Bortér, a színpadon többek között Gerendás Péter emeli a bormámoros beszélgetések hangulatát, de húsevő növények világába is bepillanthatsz a Füvészkertben, valamint gyönyörködhetsz Szeged panorámájában a Szent István téri víztoronyban, ami péntektől vasárnapig várja a látogatókat. Kapcsolódj ki, szemezgess a hétvége programkínálatából, meghoztuk a Kikapcsot.

MA IS VÁR A BORTÉR

Helyszín: Dóm tér és Aradi vértanúk tere

Időpont: szeptember 14. – szeptember 18.

Pénteken is folytatódik a Bortér. A Dóm téren és az Aradi vértanúk terén is borászok, kézművesek és sörfőzdék várják a kilátogató szegedieket és vendégeket. Koncertekből sem lesz hiány, így néz ki a mai felhozatal:

ÁRKÁD Szeged színpad

  • 16.00 Jazzarosa
  • 19.00 Smink zenekar
  • 21.30 Coco Bongo

Pizza Monkey színpad

  • 17.00 Peter and Pan
  • 20.00 Gerendás Péter

VADÁSZTALÁLKOZÓ LESZ SZOMBATON ÓPUSZTASZEREN

Helyszín: Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékpark

Időpont: szeptember 17.

Szeptember 17-én, szombaton 10 órától elstartol a Kárpát-haza Vadásztalálkozó és megyei Vadásznap az Ópusztaszeri Nemzeti Történeti Emlékparkban, tudtuk meg a rendezvény szervezőitől.

HÚSEVŐ NÖVÉNYEKET MUTAT BE VASÁRNAP A FÜVÉSZKERT

Helyszín: Szegedi Füvészkert

Időpont: szeptember 18.

Vasárnap rendezik a rovarfogó növények napját a Szegedi Tudományegyetem Füvészkertjében, az érdeklődőknek több ismert és néhány ritkább szárazföldi húsevő fajt és fajtát is bemutatnak – tájékoztatta Németh Anikó igazgató az MTI-t.

A HÉTVÉGÉRE KINYITJA KAPUIT A SZENT ISTVÁN TÉRI VÍZTORONY

Helyszín: Szent István tér

Időpont: szeptember 16. – szeptember 18.

Szeptember 16-18. között újra kinyitja kapuit a Szent István téri víztorony. A szakmai és kulturális rendezvény keretében ismeretterjesztő előadásokkal és a Szegedi Szimfonikus Zenekar Tisza Kvintett kamaraegyüttesének koncertjével várják az érdeklődőket, tudtuk meg a Szegedi Vízmű Zrt. -től.

MEGNÉZNÉL EGY JÓ FILMET A HÉTVÉGÉN? A SZEGEDI MOZIK CSAK RÁD VÁRNAK

BELVÁROSI MOZI

A Belvárosi Mozi kínálatában érkezik a vászonra a Szia, Életem című magyar film, a fantasy elemekkel dúsított, egyedi vígjáték egy népszerű, de ihlethiányos írónak és sosem látott kisfiának nem várt találkozásáról szól, de ha szeretnél egy jót borzongani, rád vár A meghívás című amerikai horror is. A teljes műsort itt tudod megtekinteni.

CINEMA CITY

Megindító drámával készült a Cinema City, az Ahol a folyami rákok énekelnek című filmben egy a mocsárban egyedül élő kislány története elevenedik meg, de Bruce Willis is visszatér a képernyőre a Rosszkor, rossz helyen című akciófilmben. A teljes műsorért kattints ide.

TÁNCOLD ÁT AZ ÉJSZAKÁT SZEGEDEN EZEN A HÉTVÉGÉN IS

HUNGI

Szemeszter nyitó bulival vár péntek este a Hungi, nem csak egyetemistáknak, ahol a 90-es évek slágereitől kezdve partizhatsz egy nagyot egészen a mai dalokig, mindenre.

TISZA DOKK

Szombaton szezonzáró bulival vár a Tisza Dokk. A lemezjátszóknál Welldan pörgeti a zenéket.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: auto swiper
  2. Visszajelzés: Webb Schools
'Fel a tetejéhez' gomb