Gasztro

Szabadulnának a vendéglátó egységektől Vásárhelyen? A Bivaly söröző után a Kristály presszó is eladósorba került

Eladóvá vált a legendás Bivaly Söröző Hódmezővásárhely Susán városrészén – írtuk meg egy héttel ezelőtt, most pedig kiderült, hogy nem ez az egyetlen helyi vendéglátó egység, melynek sorsa kérdésessé vált, mert eladósorba került a Kristály presszó is a városban.

A Promenád24 beszámolója szerint a háborús gazdasági krízis, az infláció, az energiaválság és az egekbe emelkedő rezsiszámlák sajnos egyre jobban szorongatják Hódmezővásárhely és a térség vendéglátóiparát is. A múlt héten derült ki, hogy árulják Vásárhely-Susánban a Bivaly sörözőt, most pedig arra hívták fel a figyelmet, hogy az ugyancsak közkedvelt, a helyieket több mint harminc éve szolgáló újvárosi Kristály presszó is eladóvá vált.

52 MILLIÓÉRT ADNÁNAK TÚL RAJTA

Mint kiemelték, a Csomorkányi utcában a 847 négyzetméter alapterületű telken a lakóépületet és a 88 négyzetméteres vendéglátóegységet is meghirdették. A komplexumot 52 millió forintért szerezheti meg, aki fantáziát lát benne. Azt írják, nagy alapterületű épületekről van szó, melyek többgenerációs család részére, valamint vállalkozói tevékenység végzésére is alkalmasak. Van még tehát remény arra, hogy a jövőben is – ha úgy hozza a sors – hasonló funkció kapjon helyet az ingatlanban, mint amit a Kristály presszó betöltött.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: jarisakti
'Fel a tetejéhez' gomb