Kikapcs

Kicsivel több, mint ezer reggelit osztottak ki a Somogyi-könyvtár előtt – így indult az Autómentes nap Szegeden és Mórahalmon

Sokan otthon hagyták a kocsit ma, ugyanis kicsivel több mint ezer reggelit osztottak ki a Somogyi-könyvtár előtt az Autómentes napon Szegeden – írja az SZVP – Szegedi Városkép és Piac a közösségi oldalán. Mint kiderült, nem csak Szegeden, hanem Mórahalmon is készültek erre a napra.

Friss péksütemény és meleg tea fogadta a mórahalmiakat az Autómentes napon. Kicsik és nagyok is ellátogattak kerékpárral a kiállított standhoz.

Mindeközben Szegeden is nagy volt a nyüzsgés, a Somogyi-könyvtár elől indult ugyanis az Autómentes nap prgramdömpingje, kicsivel több mint ezer reggelit osztottak ki a szervezők.

SOKKAL TÖBBEN VOLTAK, MINT TAVALY

Balázs Bence, szervező a helyszínen szerkesztőségünknek elmondta, aggódtak az eső miatt, de sokkal többen voltak végül, mint tavaly. Kakaós- és pizzás csigával készültek erre a napra. A helyszínről élőben tudósítottunk:

Ezek után a program a Dugonics térre helyeződött át, ahol még most is színpadi programokkal, ügyességi versenyekkel, vetélkedőkkel és kézműves foglalkozásokkal várják a szegedieket.

A rendezvényről még több részlettel, és after videóval is jövünk délután!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb