Kikapcs

Ma este Magyarország – Olaszország Nemzetek Ligája mérkőzés. Otthon nem bírja az asszony, ha üvöltesz a gólnál? Megnéztük neked hova tudsz menekülni!

A közösségi felületeken egyébként elkeseredve vettük észre, nem sokan hirdették meg legalább egy poszt erejéig, hogy lehet náluk meccset nézni. A Bárka és a Vár Söröző ez alól kivétel.

Szalai Ádám méltó búcsú meccse lehet, Magyarországnak pedig csoportelsőséget jelentő hely a halálcsoportban: ez a tét ma este. Ekkora összecsapást a haverokkal kell nézni Szeged legjobb helyein: a belvárosban a Bárkában, a Hágiban, a Vár Sörözőben és a Campus -ban biztosan. A Nyugi Kertben nem vetítik csak TV-n fog menni – ezt a választ kaptuk.

Bárka: fázni nem fogsz, hiszen a Bárka felkészült a hideg időre, téliesítették a teraszukat, kellemes környezetben, hatalmas TV-ken élvezheted a meccset. És ők a Facebookon is posztoltak róla.

A HÁGI nem csak a Pick- Szeged szurkolók kiemelt törzshelye, a válogatott meccsekre is sokan összegyűlnek itt a szegedi sportbarátok. Bár a közösségi oldalukon nem láttuk, telefonon elmondták kérdésünkre, természetesen lehet náluk is nézni a meccset. A Vár Sörözőben láttuk még hirdetve a Magyarország – Olaszország válogatott mérkőzést, a többi helyen csak telefonon tudtuk meg, hogy igazából nézhető náluk is, az amúgy teltházas mérkőzést. A lényeg, hogy együtt szurkoljuk ki a győzelmet, vagy a csoportelsőséget jelentő minimum döntetlent. Hajrá Magyarország!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb