Mindenmás

Iskolai zaklatások miatt ugorhatott a vonat elé a 11 éves kislány

Mint vasárnap délután megírtuk, egy 11 éves gyereket gázolt el a Záhonyból Mátészalkára tartó személyvonat Gyürén, Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében. A Tények úgy tudja, a kislány a sínek mellől, a kukoricásból, szándékosan lépett a vonat elé. A szomorú ügyben a kislány nagyapja nyilatkozott a Borsnak, aki elmondta, hogy Hanna iskolai zaklatásoktól szenvedett, szerinte emiatt dönthetett úgy, hogy véget vet az életének.

A férfi elmondása szerint az unokája lába szilánkosra tört és súlyosan roncsolódott a koponyája is. József a lapnak elárulta, Hanna iskolai zaklatásoktól szenvedett, alighanem emiatt dönthetett úgy, hogy véget vet az életének.

“Bementem az iskolába, hogy a problémát jelezzem, de nem lett eredménye”

– tette hozzá megtörten nagypapa, aki a feleségével közösen kiskorától neveli a lányt.

Hannát a külseje miatt cikizték, többször is sírva ment haza. A férfi elmondása alapján amiatt is bántották, hogy kifejezetten jó tanuló volt. Többször is sírva ment haza, és olyan is előfordult, hogy összeverekedett egy osztálytársával.

A kislányon több műtétet és vizsgálatot is elvégeztek, jelenleg is kritikus az állapota, mélyaltatásban tartják a nyíregyházi kórházban.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb