Kikapcs

A Kormány több 100 millió forintot finanszíroz előre Szegednek: ebből rendezték meg ma a kiskundorozsmai Tökfesztivált is

Ahogyan arról korábban beszámoltunk a Terület és Település Fejlesztési Operatív program keretein belül igazi rendezvény cunamit élvezhetnek a szegedi polgárok. Ezt a több 100 millió forintot finanszírozza előre a Kormány Szegednek. A város pedig közbeszerzésen adta tovább az összeget rendezvényszervezésekre, amiből folyamatosan élvezhetjük: a virágosztásokat, főzőműsorokat, ugrálóvárakat, arcfestéseket és egyéb családi programokat. Ma és holnap Kiskundorozsmán a Tökfesztiválon várnak bennünket. Ma mi is is ott voltunk.

A HAÁSZ Kft. feliratú élő csocsóban a gyerekek nagyon nagyot játszottak, elképesztően élvezték az élő felfújható csocsót. Nagyon jó játék volt, tiszta, új, és a segítők is lelkesen játszottak a gyerekekkel együtt. Volt sakk verseny is, szimultán lehetett versenyezni Jeszenszky János sakkozóval, akinek ezúton is gratulálok. Kikaptam tőle, pedig egy ideig egészen ki-ki parti volt. Az IH oldalán sportrendezvényként volt olvasható a program, de pl. íjászkozni sajnos nem lehetett, csak megnézni az íjakat. A Dorozsmai Íjászok eddig minden évben be is mutatták interaktívan a sportágat, sajnos ez idén valamiért elmaradt.

A kiskundorozsmai rendezvényen ettünk egy fenséges gofrit (tényleg brutálisan finom volt), majd körbejártuk az ugrálóvárakat, és megcsodáltuk az arcfestőket, majd én is aláírtam a TOP-6.9.2-16-SG1-2018-00001 papírt, amivel igazolják a több száz millió forint jogos felhasználását. Hamarosan Ihos József érkezik több napra Szegedre (elsőként a Szent-Györgyi Albert Agórában lép fel, majd másnap az Idősek Klubjában), de lesz szűrőbusz és további virágosztások is, mindez ingyenes Szegeden.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb