Szegedi Arcok

Kupi? Rumli? Káosz? Kisgyermekes anyuka alapított takarítócéget Szegeden, kisgyermekes anyukák segítségére sietve

Ma is őrültek háza van? Rumli a gyerekszobában, hegyekben áll a mosatlan, a kicsi most kente össze Nutellával a falat, a kutya pedig éppen nekifutásból szakította be a szúnyoghálót? Ha kisgyermekes anyuka vagy, valószínűleg ismerős a fent leírt képlet. Mielőtt idegbajt kapnál, szeretnénk bemutatni valakit. Cikkünk főszereplője egy szegedi anyuka, aki takarítócéget alapított, de nem olyat, amelyik bevásárlóközpontokat vagy ipari üzemeket dob rendbe, hanem kifejezetten a GYES-en, GYED-en lévő, szegedi kismamákat megcélozva. 

RÉMTÖRTÉNETEK ÉS HORROR ÁRAK HELYETT ATTRECT CLEAN 

“Anyuka vagyok, pontosan tudom, milyen dolog anyukának lenni” – magyarázta Szélpál-Bozóki Anett, az Attrect Clean alapítója. Mint mesélte, rengeteg rémtörténetet hallott az ismerősi, baráti köréből, melyeknek egy része megbízhatatlan, időnként felháborító minőségű munkát végző takarítónénikről, másik fele pedig profi munkát kínáló, de megfizethetetlen mamutcégekről szólt. 

Mint mondta, úgy érezte, valahogy a kisgyerekes anyukákról mindenki megfeledkezik, pedig a higiéniának óriási szerepe van, amikor kisbaba van a háznál. 

A megbízhatóság egyik záloga egy fiatal, energikus csapat, a másik pedig ő maga, mint mondta, az Attrect Clean ha úgy vesszük, egy “kézműves szolgáltatás”, mivel személyesen ő is házhoz megy a lányokkal, náluk elengedhetetlen a személyes kontaktus, és persze az, hogy saját maga ellenőrizze le az elvégzett munkát. 

100% KÖRNYEZETBARÁT 

Ha már az anyaságról beszélünk, fontos megemlíteni, hogy szeretnénk hozzájárulni, hogy a gyerekeink egy élhető bolygón élhessenek majd felnőttként, ebbe viszont nem férnek bele a különféle vegyszerek, környezetkárosító eszközök – tért rá a családi vállalkozásuk zöld koncepciójára Anett. Nálunk nem valamiféle marketing bullshit az ökotudatosság, csakis bizonyítottan, hatóságilag igazoltan környezetkímélő takarítószereket használnak fel, így a profi munkához jó lelkiismeret társul. 

A Covid-járvány idején merült fel elsőként igény a szegediekben az ózonos fertőtlenítésre, mint mondta, ezzel is foglalkoznak, legyen szó lakossági ügyfélről vagy vállalati megkeresésről.  

ISMERŐS A NÉV? NEM VÉLETLENÜL 

Az Attrect márkanév szerintünk már ismerősen cseng a Szeged365 olvasói számára. A takarítócég “testvére” az Attrect Bau nevű, főként lakossági kivitelezéssel foglalkozó építőipari vállalkozás, melyet Anett férje, Szélpál Dávid visz. Mint a kisgyermekes szegedi pár mesélte (interjúnkra a család szeme fénye és Dávid is elkísérte a vállalkozó kedvű anyukát), náluk teljes az összhang,

  • Anett nem szól bele az építőiparba,
  • Dávid ugyanígy a takarításba, 

Viszont a két cég gyakran kooperál, a srácok házfelújítási munkálatait követően szinte minden esetben a lányok varázsolják csillogóan tisztává az otthonokat.

“Bízd ránk a piszkos munkát és töltsd a megspórolt időt azokkal, akiket a legjobban szeretsz!” – foglalta össze Szélpál-Bozóki Anett az Attrect Clean ars poeticáját, akiket az alábbi elérhetőségen találsz meg: 

(70) 676 7333

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb