Szegedi Arcok

Szegedi szigor: Juronics Tamás zsűrizik a ma este rajtoló Dancing with the Starsban, Bereczki fél tőle

Szombat este indul a Dancing with the Stars című táncolós-celebes show harmadik évada a TV2-n, a bulvármédia a héten attól volt hangos, hogy a a Vad angyal című sorozatból ismert szappanopera-sztár Facundo Arana is zsűrizni fog a műsorban. Mi azonban egy másik ítészre fókuszálunk, ma este ugyanis Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművész és koreográfus, a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője is a zsűriben ül majd.

Az eredeti felállás szerint döntnökök csapatában idén 

  • Ördög Nóra (Szegeden született, Mórahalmon felnőtt) műsorvezető,
  • Bereczki Zoltán színész-énekes,
  • Szente Vajk Jászai Mari-díjas rendező 
  • és Juronics Tamás Kossuth-díjas táncművész és koreográfus szerepelnek,

azonban a nyár végén bejelentették, hogy Gabriela Spanic után újabb szappanopera-színész, a főként a Vad angyal című sorozatból ismert Facundo Arana is feltűnik a Dancing with the Stars adásaiban, aki majd azt értékeli, mennyire ragadta magával az adott produkció.

Szente Vajk és Juronics Tamás újnak számítanak a zsűriben, mivel a korábbi évadokban Molnár Andrea és Kováts Gergely Csanád tartozott az ítészek közé – írja az Index. A táncverseny háziasszonya, illetve házigazdája továbbra is Lékai-Kiss Ramóna és Stohl András maradnak, míg a backstage-ben ezúttal is Gelencsér Tímea fog beszélgetni a versenyzőkkel.

“ELVÁROM, HOGY MEGNYILVÁNULJON A SZAKMAISÁG A PRODUKCIÓKBAN”

Juronics Tamás arról számolt be, hogy örömmel mondott igent, miután a TV2 megkereste, hogy vállaljon szerepet a Dancing with the Stars műsorában zsűritagként. A művészeti vezető a Rádió 7 reggeli műsorában azt nyilatkozta, nagy elvárásokkal és szigorral fog fellépni.

“Tartalmaz az én karakterem egy szigort, ez ijesztő lehet, de elvárom, hogy megnyilvánuljon az a sok munka és a szakmaiság a produkciókban. A tánc rengeteg munkát és alázatot követel, ezt fogom értékelni, a közönség meg persze főleg szimpátia alapján voksol majd”

– magyarázta a közismert szegedi.

BERECZKI: “FÉLEK JURONICSTÓL”

A TV2-nek egyébként azt nyilatkozta a Juronics mellett helyet foglaló Bereczki Zoltán, hogy még ő is fél a zsűritársától:

Nem ez az első alkalom, hogy a Szegedi Kortárs Balett művészeti vezetője országos TV szereplést vállal, 16 évvel ezelőtt ugyanis már volt a Megatánc című műsorban zsűritag, amely show szintén a TV2 zászlaja alatt bontotta ki szárnyait.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb