Sport

Szeged és Mórahalom vívta egymás ellen a 2. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság döntőjét a Bozsik Arénában Budapesten: Mórahalomra került az 1 millió forint, Kiss Márkónak giga gratuláció!

A felnőtteknél Kiss Márkó, Rikkers Péter, Vágó András és Zsédely Zsombor alkotta a legjobb négy mezőnyét, amelyből a Mórahalomról induló Kiss Márkó és a szegedi Zsédely jutott a fináléba. Végül a Bozsik Arénában a Honvéd-tábor előtti kapura rúgott öt-öt tizenegyesből a Real Madridnak szorító Kiss Márkó értékesített többet, a finálét követően tehát ő vehette át tehát az 1 000 000 forintos kartoncsekket, míg az FK Szegedhez tartozó (és az esemény miatt az aktuális bajnokit elmulasztó) Zsédely 200 000 forintot vihetett haza.

Mindig hatalmas izgalom, ha büntetőhöz jut egy csapat. Ezeket az izgalmakat élhettük át a hétvégén, ahol a 2. Országos Tizenegyesrúgó Bajnokság döntője dél-alföldi rangadót hozott: a mórahalmi Kiss Markó, a szegedi Zsédely Zsombor ellen versenyzett. Végül a mórahalmi versenyző nyert, így övé lett az egy millió forint, míg az FK Szeged futballistája a második helyért járó 200.000 forintot hozhatta haza Szegedre. Gratulálunk a versenyzőknek!

A rendezvény FACEBOOK oldalán nézd meg az izgalmas döntőt!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb