Mindenmás

31 éves nő menekült az autójában migránsokkal, baleset lett belőle Zákányszéknél

Lassan már Zákányszék365 lesz a nevünk Szeged365 helyett, annyit írunk a Szegedtől 20 kilométerre lévő településről. Alig egy órája számoltunk be róla, hogy ma reggel bezárt a község egyetlen bankfiókja, már meg is jött a következő hír, azonban a téma teljesen más: egy 31 éves nő a rendőrök elől menekülve balesetezett, az autójában migránsok ültek. Sűrű hétvégéje volt a határőröknek, rendőröknek, mutatjuk a számadatokat, egyben a legkirívóbb Szeged környéki eseteket.

Elsőként a számok, a rendőrség adatsorából:

  • a múlt héten 4674,
  • a hétvégén 1734 határsértőt tartóztattak fel az országban,
  • napokra bontva péntekre 682, szombatra 542, vasárnapra 504 olyan külföldi állampolgárt tartóztattak fel, akik jogellenesen tartózkodtak Magyarországon.

MIGRÁNSOKKAL MENEKÜLT EGY 31 ÉVES LENGYEL NŐ ZÁKÁNYSZÉKEN

Szombaton Zákányszéknél akartak megállítani a rendőrök egy kocsit, amelyet egy 31 éves, lengyel hölgy vezetett. A nő inkább gázt adott, majd kisebb üldözést követően az árokba hajtott. Mint a rendőrség beszámolt róla, három szír utasa volt, közülük ketten megsérültek, információink szerint Szegeden látják el őket jelenleg.

DOMASZÉKEN GYALOG SPRINTELT AZ EMBERCSEMPÉSZ

Domaszéken is hasonló eset történt, ott két csempész volt, az egyik szintén nő. A 41 éves, magyar rendszámú autót vezető nőt a helyszínen elfogták, társa azonban elfutott a helyszínről, azóta sem találták meg a rendőrök. Mint kiderült, tíz illegális migránst próbáltak meg nyugatra csempészni.

MIGRÁNSOKAT GÁZOLT HALÁLRA A VONAT SZERBIÁBAN

A múlt hétre egy témába vágó tragédia is jutott, az MTI pénteki, a Vecernje Novosti című belgrádi napilap alapján megírt tudósítása szerint két migráns meghalt, amikor egy tehervonat illegális bevándorlók egy nagyobb csoportját söpörte el a délkelet-szerbiai Pirot közelében. A rendőrség tájékoztatása szerint egyelőre nem lehet tudni, hogy kik az áldozatok, az azonosítás még folyik.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: Devops Consulting company
  2. Visszajelzés: หวย LSM99
'Fel a tetejéhez' gomb