Közélet

“Szabadságharcos, férj, apa, nagyapa, Magyarország miniszterelnöke” – elindult Orbán Viktor Twitter-oldala

Orbán Viktor eddig csak Facebook-bejegyzésekkel és Instagram-posztokkal adott hírt magáról a közösségi médiában, most viszont a Twitterrel is bővítette a portfólióját. 

A miniszterelnök már közzé is tette az első bejegyzését, amelyben az oldal megalakulásáról számol be, és arról, hogy sűrű napja lesz Berlinben, merthogy Olaf Scholz német kancellárral is találkozik.

SZABADSÁGHARCOS, FÉRJ ÉS APA

„Szabadságharcos, férj, apa, nagyapa, Magyarország miniszterelnöke” – e szavakkal jellemezte magát az oldalán Orbán Viktor. A kormányfő 12:35-ig már 2600 követőt össze is gyűjtött, és Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért felelős államtitkár mellett további 13 politikust be is követett a Twitter-oldalon.

A TWITTER-OLDAL A NEMZETKÖZI KÖZÖSSÉGNEK SZÓL

A Twitter-oldal indítása egyértelműen a nemzetközi közösségnek szól, Magyarországon ugyanis a platform kevésbé népszerű, külföldön viszont sokan használják. Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfőn az MTI-vel is közölte a Twitter-oldal indításának a hírét. A sajtófőnök szintén elismerte, hogy „elsősorban a nemzetközi közvélemény tájékoztatására” indították el az oldalt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb