Mindenmás

Ezért érdemes csinálni: “Nagyon szépen köszönöm még egyszer, hogy segítettek mert a buszmegálló probléma orvosolva és a helyére vissza került”

Őszintén elképesztően örülünk, hogy Szeged életében Ti, a Szeged365 Family folyamatosan jelen vagytok: együtt figyeljük az utakat, a közösségi közlekedést, a kulturális eseményeket, de a kátyúkat, a javítandó útfelületeket is, és még akkor is jeleztek nekünk ha éppen egy buszmegálló hiányzik Szegeden. Hatalmas köszönet Nektek, hogy együtt közösen mindenre figyelünk itt Szegeden!

A következő sorokat ma este kaptuk Kázmér olvasónktól, elejétől a végéig, változtatás nélkül közöljük: “Kedves Szeged 365! Nagy tisztelettel szeretném köszönetet mondani önöknek, hogy a levelemmel foglalkoztak és ki tették az oldalukra az Újszegedi buszmegálló hiányát! Nagyon örülök neki, hogy most már nem csak a kedves Polgármester Úr és a Volánbuszos sofőr van fedett helyen, de már mi sem fogunk pacallá ázni a gyerekkel az iskolából hazafelé! Nagyon szépen köszönöm még egyszer, hogy segítettek mert a buszmegálló probléma orvosolva és a helyére vissza került… És engedjék meg, hogy itt ragadjam meg a lehetőséget, hogy megkérhessem a kedves Volánbuszos sofőröket, illetve azt az egyet, hogy legközelebb óvatosabban és legyen kedves a buszmegálló mellett kényelmesen elérni!! És ne menjenek neki .- Sok idő elteltével újra van fedett megálló.-Köszönöm hogy két hét alatt a cikk megjelenésétől kész lett.- Óvatosabban a megállóban való beállást.- Tisztelettel : Kázmér.-“

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb