Szegedi ArcokVideo365

Egy 17 éves szegedi fiú és a 18 éves párja szervezték a migránsok csempészését – lecsapott rájuk a rendőrség (videóval)

Illegális migránsok csempészését, szállítását szervezte és irányította egy fiatal pár Csongrád-Csanád megyében. A rendőrök elfogták őket – osztotta meg a hírt a Csongrád-Csanád megyei rendőrség a közösségi oldalán, ahol egy videót is közzétettek a rajtaütésről.

Mint kiemelték, a megalapozott gyanú szerint a feltételezett elkövetők 2022. áprilisa és októbere között szervezték és irányították illegális migránsok csempészését és Budapestre való tovább szállítását Csongrád-Csanád megyében. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói azonosították a 17 éves szegedi irányító fiút és 18 éves barátnőjét, akiket a Közterületi Támogató Alosztály munkatársaival együttműködve 2022. október 18-án reggel elfogtak és előállítottak a rendőr-főkapitányságra.

A BANDA HARMADIK TAGJÁT IS ELFOGTÁK

Mint kiderült, a rendőrök a banda harmadik tagját is elfogták, akit szintén kihallgattak gyanúsítottként. Ellenük bűnszövetségben elkövetett embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A nyomozók a gyanúsítottakat őrizetbe vették és kezdeményezték letartóztatásukat is. Az embercsempészés bűntett alapesetben egy évtől öt évig, minősített esetben akár öttől tizenöt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb