Mindenmás

Gyilkosság Szegeden: ma dönt az ügyészség, hogy letartóztatják-e a 44 éves nőt halálra verő férfit

Újabb részletek derültek ki a keddi szegedi gyilkosságról, ugyanis a Csongrád-Csanád Megyei Főügyészség a letartóztatását indítványozta a férfinak. A főügyészség a halált okozó testi sértés bűntette miatt indult eljárásban a gyanúsított letartóztatását a szökés-elrejtőzés, a büntetőeljárás meghiúsításának valamint a bűnismétlésnek a veszélyére figyelemmel indítványozta.

Mint megírtuk: október 18-án késő délután, italozás közben inzultálta, majd bántalmazta élettársát egy férfi Szegeden. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai elfogták és előállították F. Zsoltot, akit a nyomozók gyanúsítottként kihallgattak.

MIRE A MENTŐK KIEÉRTEK, MÁR HALOTT VOLT A NŐ

Mint kiderült, a Tények szerint italozás közben támadt a nőre a 40 éves férfi. Mire a mentők kiértek, már halott volt, hiába próbálták újraéleszteni. A környéken a tragédia előtt hangos ordibálást hallottak a lakásból, egy férfi szerint a nő a kabátját kereste. A lakók szerint mindketten folyamatosan részegek voltak, sőt a portál információi szerint emiatt a nőtől el is vették a gyerekeit. A féri tegnap még nem akart vallomást tenni, most pedig a letartóztatását indítványozta az ügyészség, amelyről ma döntenek.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb