Közélet

Drog miatt tartóztatták le Magyarország egyik legismertebb divatguruját, Márki-Zay Péter O1G pólókat áruló szövetségesét

Droggal összefüggő bűncselekmények miatt tartóztattak le egy hazai celebritást, a közismert divattervező H. Zoltánt. Az ellenzéki Magyar Hang értesüléseit a kormányközeli Magyar Nemzet azzal egészítette ki, hogy az illető Márki-Zay Péter szövetségese, mint írják, az “O1G pólókat áruló, korábban a vidéki embereket is gyalázó baloldali aktivistánál” jelentős mennyiségű kábítószert is találtak.

Rendőrök csaptak le október 21-én H. Zoltánra, Magyarország egyik legismertebb divattervezőjére, akinek teljes nevét személyiségi jogi okokból nem írjuk ki. A férfi letartóztatását még vasárnap elrendelték, mivel lakásán jelentős mennyiségű kábítószer-gyanús anyagot találtak – tudta meg a Magyar Hang. A lap több, egymástól független forrása szerint a hatóság kiterjedt nyomozást folytat, mivel felmerült, hogy H. kereskedett is a droggal.

Az üggyel kapcsolatban a közéletben ismert nevek is felmerültek, köztük ellenzéki politikusok és egy újságíró is. 

Mint a politikai színezetű sztoriba bekapcsolódó Magyar Nemzet írta, a közismert divatguru politikailag is aktív volt az utóbbi időben:

  • Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester, egyben volt ellenzéki miniszterelnök-jelölt szövetségeseként tűnt fel,
  • egyben önkormányzati képviselőjelölt is volt Szerencsen.
  • Az O1G pólókat is áruló H. Zoltán segédkezett a Mindenki Magyarországa Mozgalom zászlóbontó eseményén,
  • továbbá Hadházy Ákosnak adott öltözködési tanácsokat.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb