Mindenmás

A fürdőkádból épített rally-verda és a Landschip TimeCircus után szabadon: megérkezett a megye legmodernebb traktorja a makói Galamb József iskolába

A fürdőkádból épített rally-verda és a Szegeden keresztülrobogó Landschip TimeCircus után azt gondoltuk, hogy már nem látunk több csodát októberben, de ezt gyorsan megcáfolták a makói középiskolások: egy hatalmas traktort építettek, mindezt szalmabálából a pénteki Gépmustrára.

“Megérkezett iskolánk legmodernebb traktorja. Megtekinthető és kipróbálható a pénteki Gépmustrán” – posztolta a rendezvényre való hívogatás gyanánt, a szalma-traktoron pózoló diákok fotóját az Alföldi ASZC Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskola a közösségi oldalán. A srácok láthatóan kitettek magukért, irtó impozáns látványt nyújt a suli előtt parkoló rögtönzött gépezet.

A szalmából készült traktor, ahogy fent is írtuk tehát az őszi Gépmustrára készült, amit az Alföldi ASZC Makói Galamb József Mezőgazdasági Technikum és Szakképző Iskolában tartanak meg pénteken. Ide elsősorban az általános iskolák végzőseit, illetve szüleiket várják, akik megismerkedhetnek a legegyszerűbb mezőgazdasági gépektől kezdve egészen a high-tech drónokig, szinte mindennel.

Apropó, a hónap verdája is befutott: fürdőkádból (!) épített rally-verdát egy vásárhelyi fanatikus, aki futamot is nyert vele:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb