Mindenmás

Elfüstölt egy Volánbusz-járat a Gábor Áron utcában, fiatal lányt ütöttek el, teherautók karamboloztak

Sűrű a szerda reggel, az éjszaka bekövetkezett halálos balesetet újabb közlekedési események követték Szegeden és környékén. Annyi minden történt, hogy megpróbáljuk egyetlen cikkbe sűríteni az összes esetet.

Röviden:

  • elfüstölt egy busz motortere Petőfitelepen,
  • fiatal lányt ütöttek el Vásárhelyen,
  • teherautók karamboloztak az M5-ösön,
  • felborult egy jármű, szintén az M5-ösön,
  • és mint korábban írtuk, Balástyánál egy halálos terepjáró-baleset is bekövetkezett.

Vigyázz magadra! A biztonságos közlekedés támogatója Szeged újgenerációs takarítócége, az ATTRECT-CLEAN (70) 676 7333!

ELFÜSTÖLT EGY HELYI JÁRAT A GÁBOR ÁRON UTCÁBAN

Tegnap a Volánbusz-dolgozók sztrájkja miatt füstölt el a szegedi közösségi közlekedés, ma reggel pedig egy motortérben kitört instant tűzeset miatt.

A cikkünkben szereplő olvasói fotó reggel 8 után készült a petőfitelepi Gábor Áron utcában, információink szerint senki sem sérült meg. Molnár Krisztinától, a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság sajtósától úgy tudjuk, nem riasztották őket a helyszínre, a sofőr valószínűleg saját maga szüntethette meg a füst okát.

Köszönjük a fotót Péternek!

BICIKLIST ÜTÖTTEK EL VÁSÁRHELYEN

Szintén olvasói információból tudjuk, hogy biciklist gázoltak Hódmezővásárhelyen. Az eset hajnalban történt, a Lázár utca sarkán egy fiatal lány a sérült meg, akit a kórházba szállítottak.

TEHERAUTÓK ÜTKÖZTEK AZ M5-ÖSÖN

Összeütközött két kisteherautó az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, a 89-es kilométernél, Kecskemét térségében – adott ki róla közleményt a Csongrád-Csanád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság. A balesethez a kecskeméti hivatásos tűzoltók vonultak ki, akik megkezdték a műszaki mentési munkálatokat. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom, ezért torlódásra kell számítani.

HALÁLOS BALESET BALÁSTYÁNÁL, FELBORULT TEHERAUTÓ LAJOSMIZSÉNÉL

Felborult egy illegális migránsokat szállító autó szerdára virradó éjszaka Balástya külterületén – adta hírül a Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-főkapitányság. A baleset következtében többen megsérültek és egy ember meghalt.

Nemrég fejezték be egy másik éjszakai baleset helyszínelését az M5-ösön, mint a rendőrség írja, eddig tisztázatlan körülmények között 2022. október 26-án 0 óra 15 perckor az M5-ös autópálya Szeged felé vezető oldalán, Lajosmizse közelében felborult egy teherautó. A helyszínelés és műszaki mentés 7 óra után ért véget, az út ismét járható.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: ai nude
'Fel a tetejéhez' gomb