Mindenmás

Napi pakk: 22 fok, szép idő és olcsóbb üzemanyag vár ma Rád Szegeden

Mindenki nyugodjon lefele, már itt a péntek! Ez azt jelenti, hogy csak a mai napot kell kibírni a melóban, és kitörhet a négynapos hosszú hétvége. De még előtte eláruljuk, hogy ma: 22 fokra, sok napsütésre és egy picit olcsóbb üzemanyagárakra is számíthatsz Szegeden. Reggeli kávét a kézbe, itt a napi pakk, szállítjuk az infókat már kora reggel!

MAI NÉVNAPOSOK, SZÜLETÉSNAPOSOK

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden:

  • Simon,
  • Szimonetta,
  • Alfréd,
  • Szimóna,
  • Tádé
  • és Zsálya nevű Szeged365 olvasónak!

Születésnaposokat is köszönthetünk, hiszen ma lett 67 éves Bill Gates, a Microsoft elnöke, 55 éves pedig Julia Roberts színésznő (Micsoda nő). Sőt, ma ünnepli 59-ik születésnapját Eros Ramazzotti olasz énekes is.

KELLEMES IDŐ JÖN PÉNTEKRE

Pénteken ismét párás, ködös lesz a reggel, helyenként ködszitálás is előfordulhat. Napközben felhősebb és naposabb időszakok válthatják majd egymást Szegeden. Csapadék továbbra sem várható és gyenge, mérsékelt marad a szél is. Délután 15-22 fokra van kilátás.

CSÖKKEN AZ ÜZEMANYAGOK ÁRA

A hosszú hétvége előtt tovább csökkennek az üzemanyagárak a hazai kutakon, így a nem hatósági áron tankoló szegediek is fellélegezhetnek. A benzin esetében bruttó 2 forintos, a gázolaj esetében pedig bruttó 13 forintos csökkenésre lehet számítani.

KÖZELEG A HOSSZÚ HÉTVÉGE, ÍGY LESZNEK NYITVA A BOLTOK

Ma már péntek van, lassan kezdődik a négynapos hosszú hétvége. Érdemes lehet időben felkészülni, ezért már most mutatjuk, hogyan lesznek nyitva a boltok a következő pár napban:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb