Mindenmás

Az SZKT sűríti a járatait a 3-as és 3F-es vonalán, a Volánbusz temetőjáratokat indít: így módosul a menetrend Mindenszentekkor

A november 1-jei Mindenszentek ünnepéhez közeledve az átlagos hétvéginél nagyobb forgalom várható, ezért a MÁV és a Volánbusz, valamint az SZKT is változtat menetrendjén. Szegeden temetőjáratok és sűrített járatok könnyítik majd az utasok közlekedését október 29. (szombat) és 2022. november 1. (kedd) között.

AZ ÜNNEPEK ALATT SŰRŰBBEN JÁRNAK A 3-AS ÉS 3F-ES VILLAMOSOK

A Szegedi Közlekedési Társaság tájékoztatása szerint 2022. október 29. (szombat) és 2022. november 1. (kedd) közötti napokon a hatályos alapmenetrend alapján, hétvégi menetrend szerint közlekednek járataik. A 3, 3F villamosvonalon viszont meghosszabbított üzemidőben és megváltozott menetrend szerint közlekednek. A 3F villamos Tarján végállomásról 7:00 órától 19.20 óráig jár majd. A részletes menetrendet ITT tudod megtekinteni.

VÁLTOZIK A VOLÁNBUSZ MENETRENDJE IS, TEMETŐJÁRATOK INDULNAK AZ ÜNNEPEK ALATT

A Volánbusz helyi és helyközi autóbuszainak közlekedési rendje is változik

  • október 29., szombat szabadnap,
  • október 30., vasárnap munkaszüneti nap,
  • október 31., hétfő szabadnap,
  • november 1., kedd, a hét első iskolai előadási és munkanapját megelőző munkaszüneti nap,
  • november 2., szerda, a hét első iskolai előadási és munkanapja,
  • november 3., csütörtök, munkanap, iskolai előadási nap, munkanapi rend alapján közlekednek a buszok.

A Volánbusz tájékoztatása szerint október 29-étől (szombattól) november 1-jéig (keddig) Szegeden a mindenszentek ünnepe és a halottak napi megemlékezések időszakában 12-es jelzéssel temetői járatok közlekednek. A temetői járatok 30 percenként közlekednek Tarján, Víztorony térről a Mars tér irányába 8:15 és 16:15 között. A részletes menetrendet ITT tudod megtekinteni.

VÁLTOZIK A MÁV – START MENETRENDJE IS

A MÁV-START vonatai október 30-án vasárnap és 31-én hétfőn az ünnepnapi, november elsején a vasárnapi, 2-án már a munkanapi menetrend szerint közlekednek.

Forrás: szkt.hu/mavcsoport.hu/volanbusz.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb