Szegedi Arcok

Büszkeségeink? Már öt szegedi szerepel a rendőrség toplistás bűnözői között

Frissült a rendőrség körözési toplistája, a fent lévő 50 bűnöző közé pedig újabb szegedi arcok kerültek fel. Továbbra is keresik a szegedi Bonnie és Clyde-ot, avagy a hamisított termékekkel üzletelő, szökésben lévő házaspárt és a kábítószer-kereskedelem miatt körözött fiatal focistát, de újoncként egy 39 éves embercsempész és egy 46 éves, csalásért keresett férfi is megjelent a dreamteam-ben. Az adatbázisban egy-két vicces elírást is fel lehet fedezni, az egyik szegediről azt írták, hogy a feje bal oldalán több füle is van, részletek lejjebb.

Legutóbb egy hónapja szemléztük a rendőrség “most wanted” gyűjteményét, akkor három szegedi szerepelt az elfogatóparancs alapján körözött magyarok listáján:

  • Az egyikőjük egy 26 éves focista, akit kábítószer-kereskedelem bűntette miatt köröz a Készenléti Rendőrség és a Nemzeti Nyomozó Iroda. A fiatalember a hatósági adatbázis szerint társaival közösen marihuánát termesztett Kecel és Kecskemét külterületén, a leírás alapján Erik 175-180 cm magas, sportos testalkatú, barna hajú, barna szemű, szegletes állú, orrgyöke és orrcimpája széles. A hivatalos adatbázis szerint feje bal oldalán több fül is található, a rendőrség ugyanis azt írta, hogy “bal fülei felül elállóak” (mielőtt még valaki komolyan venné, egy elírás történt a körözési anyagban, éppen ironizáltunk rajta egy kicsit).
  • A másik két, már egy hónapja is körözött szegedi egy 30-as éveiben járó pár, akik hamisított termékekkel üzleteltek. A 35 éves szegedi Vrbovszkiné B. Nagy Anitát a hivatalos dokumentumok szerint börtönbüntetésre ítélték, melyet követően otthonában kellett volna várnia arra, hogy értesítsék a “bevonulásról”. Mindez nem történt meg, ezért ellene három elfogatóparancs is érvényben van 2021 óta. Férje, a 39 éves Vrbovszki Viktor szintén a top 50 – ben virít, a szegedi férfi ellen szintén három elfogatóparancsot adtak ki, ugyanazon bíróságok, ugyanabban az ügyben, ergo Bonnie és Clyde – ként, együtt követhették el a bűncselekményeket.

Anita, Erik és Viktor fotóit az alábbi, legutóbbi cikkünkben találod meg:

ÚJABB SZEGEDI ARCOK A TOPLISTÁN

Az 50 főből álló körözési listát végigböngészve érdekes képet kapunk, a legtöbb szökésben lévő arc Miskolc “büszke” városából származik, tovább erősítve a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei nagyváros körüli sztereotípiákat. Szegedről két újonc van, egy embercsempészettel és egy csalással vádolt férfi.

FRISSÍTVE (2023.07.25.): ELKAPHATTÁK AZ EGYIK KÖRÖZÖTTET

Lekerült a rendőrségi toplistáról a 27 éves szegedi K. E., akit kábítószer-kereskedelem bűntette miatt körözött a Készenléti Rendőrség és a Nemzeti Nyomozó Iroda.

toplistáról lekerült szegedit nem hivatalos információink szerint a napokban fogták el, a 27 éves, korábban judoban és labdarúgásban is jeleskedő sportembert kábítószer-kereskedelem bűntette miatt körözte a Készenléti Rendőrség és a Nemzeti Nyomozó Iroda. 

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb