Szegedi Arcok

Itt a tér is megnyílik előtted: a szegedi Merkbau óriási készletkisöprést tart, térkövek garmadája vár az Építőcenterben, hogy otthonod ékkövei legyenek

Amikor párommal megálmodtuk közös otthonunkat a legapróbb részletekig elterveztünk benne minden helyiséget, a konyhától, a fürdőszobán át az udvarig valamennyi zegét-zugát új házunknak. Egészen elégedettek voltunk a végeredménnyel, de valami még hiányzott, ami tökéletessé teszi az összképet. Valami, ami egyedivé varázsolja otthonunkat, kifejezi ízlésvilágunkat és életet ad házunk környezetének. Választásunk kertünk térkövezésére esett, hiszen a térkövek különleges hangulatot sugároznak, és gyönyörű mintázatokat lehet belőlük alkotni, a lehetőségek tárházának pedig csak a képzeletünk szabhat határt. Kreativitásunkat pedig hol máshol tudnánk a legjobban szabadjára engedni, mint a Merkbau Zrt. szegedi Építőcenterében, a Térkövek hetén, ahol november 14. és november 19. között óriási készletkisöprést tartanak.

A hatalmas térkővásárra igencsak felcsillantak szemeink, hiszen a térkő gyártás nagymesterei:

  • a Leier,
  • a Frühwald,
  • az SW,
  • a Viastein,
  • és a Semmelrock hozza el a Wimmer Fülöp utcai Építőcenterbe impozáns és sokoldalú térburkolatait, ráadásul az akció alatt kiemelt kedvezményekkel csaphatunk le álmaink darabjaira.

A szegedi Merkbaunál egyben biztosak lehetünk: időtálló és minőségi termékeket kapunk, a többi már a mi ízlésünkön múlik, legyen szó a moderntől a klasszikusig, a letisztult, elegáns formáktól a mediterrán, antikolt kövekig minden stílus elérhető lesz. Arról nem is beszélve, hogy a térkövek az egyszínű szürke unalmával szemben nagy színválasztékot biztosítanak, melytől szinte megtelik élettel és ragyogni fog a kertünk. Ezt nagyon jól tudják a Merkbaunál is, így a térkővásáron a látványos világos színektől kezdve a praktikus sötétebb színekig árnyalatok sokaságából választhatunk. 

Ha pedig elvesznénk a színes kínálat bőségében, a szegedi Merkbau Zrt. munkatársai hatalmas szakértelemmel és gyakorlott szemmel sietnek a segítségünkre, hogy a kiválasztott térkő tényleg otthonunk ékköve legyen.

Ha Te is a tökéletes térkövet keresed, ha szeretnéd, hogy stílusod egyedisége tükröződjön otthonod kertjében és mindezt persze a lehető legjobb áron, akkor látogass el:

  • november 14. és november 19. között,
  • a Merkbau Építőcenterbe,
  • Szegeden, a Wimmer Fülöp utca 6. számba,
  • hétfőtől péntekig: 07:30-16:00 óra között,
  • valamint szombaton: 07:30-12:00 óra között.

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: stapelstein
'Fel a tetejéhez' gomb