Szegedi ArcokVideo365

Axefly Vision újra akcióba lendült: elkóborolt egy bivaly a borjával együtt a sándorfalvi rezervátumban, a keresés mellett egy lebilincselő videóra is futotta

Lebilincselő és egyben igen érdekes történetet osztott meg velünk Petrács Alex, azaz Axefly Vision, aki most a sándorfalvi bivalyrezervátum fölé irányította drónját. Mint szerkesztőségünknek írta, elkóborolt egy bivaly a borjával együtt, ezért segítséget kértek tőle, így drónnal fésülte át a hatalmas területet.

Alex, ha már ott járt, és adott volt a helyzet, akkor készített egy lenyűgöző kisvideót is a bivalyrezervátumról. A kereséssel kapcsolatban elmondta, a borjával együtt elkóborolt állatról rögtön feltételezte, hogy a villanypásztoron belül lesznek, de mivel a terület elég nagy, ezért a bejárás nem járt sikerrel, így drónos keresésre volt szükség. Alex azt is elárulta, hogy szerencsére épségben és egészségesen megtalálták a csavargókat, és egy összevágott kisvideóra is futotta:

Tavaly már megírtuk, hogy hogyan született meg a sándorfalvi tanösvény, három fiatalnak köszönhetjük a Szeged melletti csodát:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb