Sport

Ma is több szegedi úszó ugrott a medencébe a Rövidpályás Úszó Országos Bajnokságon

Pádár Nikolett 17:55-kor állt rajthoz az 50 méter gyors ob-döntőjében, és kevesebb, mint 1 mp-el maradt le a dobogós helyről, Olasz Anna pedig 1500 méter gyorsban állt fel a rajtkőre, sajnos csak a 8. helyen ért célba.

A HAÁSZ SZUE versenyzőinek nem jött össze a döntő. Pádár Nikolett, aki a Legszegedibb Szegediek díjátadó show-t megelőző szavazáson első helyen áll, tehát a Szeged365 family legnépszerűbb sportolója, 50 méter gyorson indult, és bizony csak pár század hiányzott a bronzéremhez. Itt tudod megnézni a versenyt: Pádár Nikolett az 50 méter gyors ob-döntőjében.

Olasz Anna összesítésben 10. helyen zárt 1500 méter gyorson. A kaposvári rövidpályás ob délelőtti programjában Varga Kata 36. lett 100 méter vegyesen, Vas Luca pedig 28. helyezést ért el 100 méter háton.

Gellért Gábor a HAÁSZ SZUE vezetőedzője azt nyilatkozta, hogy technikailag hibátlan úszást mutatott be Niki. “Nem szoktunk 50 méterre készülni, ahhoz képest nagyon szép eredményt ért el ezzel a negyedik hellyel. Annának nem egyszerű a dolga, hiszen hétvégén tíz kilométert teljesített és rengeteget utazott, de szépen helytáll, ahogy a többi lány is – nyilatkozta Gellért Gábor, a HAÁSZ SZUE vezetőedzője.

Olasz Anna szegedi büszkeségünk versenyét nézd meg ITT. A Kaposváron megrendezett versenyen egyébként tegnap Nikolett két ezüstöt is szerzett Szegednek.

Legutóbb itt írtunk a kaposvári rövidpályás úszó – országos bajnokságról:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: tire repair
'Fel a tetejéhez' gomb