Mindenmás

Nem indult jól a hét: két 20 év körüli fiatalt gázolt halálra a vonat Budapesten

Két 20 év körüli embert gázolt halálra a vonat Budapesten, a Kerepesi úti felüljárónál hétfő reggel. A rendőrség vizsgálja az eset körülményeit. A Mávinform azt közölte, a baleset miatt több járat rövidített útvonalon vagy egyáltalán nem közlekedik. A baleset a szegedi IC-kre is kihatással volt, a vonatok csak Ceglédig közlekedtek.

Halálra gázolt két embert a vonat a fővárosi Kerepesi úti felüljáró közelében – közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtóügyeletese hétfő reggel. A beszámoló szerint hétfő reggel 7 óra 19 perckor érkezett a bejelentés a rendőrségre, miszerint egy 20 év körüli férfi és egy szintén 20 év körüli nő holttestét találták meg a sínek mellett. Hozzátették, hogy a rendőrség vizsgálja az eset körülményeit, jelenleg még folyik az adatgyűjtés az ügyben – írta az MTI. 

A HELYSZÍNELÉS MIATT TÖBB VONAT RÖVIDÍTETT ÚTVONALON KÖZLEKEDIK

A Mávinform Facebook-oldalán azt közölte, hogy rendőrségi helyszínelés miatt a városligeti elágazás és a kőbányai teherpályaudvar között csak egy vágányon haladhatnak a vonatok, emiatt a Budapest–Cegléd–Szolnok és a Budapest–Lajosmizse vonalon 15-30 perccel hosszabb menetidőkre kell számítani. Később azt írták, hogy több járatuk is rövidített útvonalon vagy egyáltalán nem közlekedik. A 10:53-kor startoló szegedi IC is Ceglédtől indult.

A múlt héten is rengeteg vonatgázolás volt:

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: check my reference
'Fel a tetejéhez' gomb