Szegedi Arcok

Két férfit, és egy nőt keres a szegedi rendőrség, italokat loptak az egyik Csillag téri üzletből

A szegedi rendőrök az állampolgárok segítségét kérik két férfi és egy nő azonosításában, akik több üveg szeszesitalt loptak el egy helybeli üzletből – olvasható a rendőrség keddi közleményében.

Mint írják, a Szegedi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettesek ellen. A feljelentés szerint az elkövetők 2022. október 25-én 12 óra körül Szegeden, a Csillag térnél lévő élelmiszerüzletből 15 üveg alkoholos italt tulajdonítottak el csaknem 150 ezer forint értékben. A biztonsági kamera felvételt készített az esetről, így a gyanúsítottakról is.

A rendőrök kérik, hogy akik a képeken látható férfiakat és nőt felismerik, tartózkodási helyükkel vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkeznek, jelentkezzenek a rendőrségen.

A névtelenség megőrzése mellett bejelentés tehető a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjában a 06-62-562-400-as hívószámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 112 központi segélyhívó telefonszámon, valamint e-mailben.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: DevOps services
'Fel a tetejéhez' gomb