Kikapcs

Gyömbér a póniló is a Dóm térre érkezett, avagy így telik a hétfő délután a Szegedi Karácsonyi Heteken

A gyerekek nagy örömére Gyömbér, a póniló is megérkezett barátaival a Dóm térre a Szegedi Karácsonyi Hetek forgatagába, ahol egészen december 24-ig a kézművesek és a kereskedők számtalan érdekességgel és karácsonyi ajándékötlettel, a vendéglátósok pedig forralt borokkal, kürtőskaláccsal és sok más finomsággal várják a látogatókat.

Hétfő délután is ünnepi hangulat uralkodott a Dóm téren, s a gyerekek örömére nemcsak a szalmalabirintus kínál jó mókát ebben a borongós őszi időben, hanem egy mini vidámpark is gondoskodik a felhőtlen mosolyokról, arról nem is beszélve, hogy Gyömbér és póniló barátai is várják az állatszerető szegedieket. Hoztunk is néhány fotót a mai napról, avagy így telik a hétfő délután a Szegedi Karácsonyi Heteken.

VASÁRNAP GYÚLTAK KI A FÉNYEK A VÁROS HATALMAS ADVENTI KOSZORÚJÁNAK ELSŐ GYERTYÁJÁN

Sokan tudjuk: az adventi koszorún négy gyertya van, három lila és egy rózsaszín. Az első héten egy lila gyertyát gyújtunk meg, majd csak a harmadikon kerül sorra a különleges jelentéssel bíró rózsaszín gyertyára. Vasárnap 17 órakor az első gyertyát Dr. Botka László polgármester és Dr. Kiss-Rigó László püspök közösen gyújtotta meg a Dóm téren.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb