Kikapcs

Pénteken a Pick Szeged játékosai, Szita Zoltán és Rosta Miklós gyűjt karácsonyi adományokat a Tappancs Állatvédő Alapítvány kis védenceinek

December 2-án, péntek 17 órakor a Napfény Parkban található Tesco-ban gyűjt adományt a Tappancs Állatvédő Alapítvány részére a Pick Szeged két játékosa, Szita Zoltán és Rosta Miklós, tudtuk meg a klubtól.

Mint, ahogy a klub közleményében írta, a csapat tagjai közül többen is nagy állatbarátok, köztük Szita Zoltán is, aki most tervez örökbe fogadni egy kiskutyát, méghozzá attól a Tappancstól, amelynek most ő és Rosta Miki segít majd.

A két játékos péntek 17 órától 18 óráig a Napfény Parkban található Tesco-ban gyűjt adományt a Tappancs Állatvédő Alapítvány kis védenceinek. A menhelyen sok-sok kiskutya és kiscica vár örökbefogadásra, az ő etetésükre – lehet pénzadományt adni, de főként állateledeleket várnak a szervezők –, gondozásukra gyűjt Miki és Zozo. Természetesen mindkettőjükkel lehet majd fotót készíteni és beszélgetni az esemény során.

DECEMBER 17-RE KARÁCSONYI ADOMÁNYGYŰJTÉST ÉS NYÍLT NAPOT HIRDETETT A TAPPANCS

Sajnos idén is nagyon sok kutyus és cica tölti az ünnepeket a menhelyen. Sokan vannak, akiknek nem adatik meg, hogy meleg otthonban, szerető család körében ünnepeljenek, és vannak olyan lakóik is a menhelyeknek, akik valamilyen oknál fogva örökre ott maradnak. Rájuk gondolva december 17-én, Karácsonyi Nyílt Szombat és Adománygyűjtés napot tart a szegedi Tappancs Állatvédő Alapítvány.

Forrás: pickhandball.hu

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb