Szegedi Arcok

Hullik a hajad? Gyorsan zsírosodik? Támad a korpa? Szegedi fodrászat szállítja a megoldást, ráadásul most 50% kedvezménnyel!

“Bejössz, Te jössz!” – hirdeti a Napfény Parkban működő okosfodrászat szlogenje, akik többek között a Legszegedibb Szegediek díjazottjainak kifogástalan megjelenéséről is gondoskodnak közönségszavazásunk fináléjában. A számtalan innovatív újítást bevezető BioHair Napfény ismét nagy dobásra készül, decemberben a korpának és a hajhullásnak üzennek hadat, de az extra fejbőr-zsírosodást is hatékonyan kezelik. Apropó, a lényeg még csak most jön: mindezt 50% bevezető kedvezménnyel!

A 10 éves szakmai tapasztalattal rendelkező BioHair fodrász hálózatban évente sok százezer frizurát készítenek el, mint üzemeltető Ivánkay Judit, a BioHair Napfény üzemeltetője elmondta, fodrászaik a mosás és hajvágás közben látják a vendégek haj és fejbőr állapotát, és sajnos azzal szembesülnek,

hogy a szegediek nagyjából 60 %-a kisebb-nagyobb fejbőrgondokkal küzd.

A SZEGEDI FODRÁSZAT, AHOL MINDEN TERMÉSZETES: NINCS AMMÓNIA, NINCS DAUER

A BioHair küldetésében a kezdetektől fogva kiemelt szempont volt a természetes, kímélő hajápolás, termékeink fejlesztésénél mindig a natúr alapanyagokat, illetve hatóanyagokat részesítettük előnyben, az orvoslásban is ismert „ne árts” alapelv alapján. Mint Judit elmondta, többek között ezért nem szerepel a szolgáltatási palettán a tartós hullám (dauer) készítése, és ezért dolgoznak széles szortimentben ammóniamentes hajfestékekkel.

A természetesség jegyében született meg az ötlet egy új szolgáltatáskör, a haj- és fejbőrvizsgálaton alapuló BALANCE kezelés kifejlesztésére, a vizsgálati és kezelési módszereket Őri Katalin hajgyógyász bevonásával alakították ki, aki klinikáján a Magyarországon előállított BALANCE by BioHair terápiás termékcsaládot tesztelte, javaslataival pedig a receptúrát tökéletesítette.

CSAKIS A PROFI KÉPZÉSEN ÁTESETT FODRÁSZ-TERAPEUTÁK VÉGEZHETNEK BALANCE KEZELÉST

Mint a szegedi fodrászatot üzemeltető Ivánkay Judit elmondta, a szakember által kidolgozott oktatási anyag segítségével történik a terapeutáknak kiválasztott fodrász kollégáik képzése, felkészítése a BioHair Akadémián.

A vizsgálatot és a BALANCE kezelést csak vizsgával rendelkező fodrász-terapeuta kollégák végezhetik, így az új szolgáltatás bevezetése a Napfény Parkban működő szalonukban fokozatosan történik.

50% KEDVEZMÉNY, CSAKIS A NAPFÉNY PARKBAN

A szegedi csapat sikerrel vizsgázott, a szolgáltatás már elérhető a BioHair Napfény szalonban, tehát, ha túl gyakran kell hajat mosnod, zavar a korpásodás vagy idegesít a hajhullás, itt az idő, hogy lépj:

december 1 és 31. között 50% kedvezménnyel vezetik be a Balance kezeléseket, mindez csakis a BioHair Napfényre vonatkozik.

A BioHair Napfényt, a cikkünk elején említett rendkívüli kedvezménnyel a Napfény Parkban, a JYSK felőli bejáratnál találod.

Online sorban álláshoz kattints IDE!

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: click for source
'Fel a tetejéhez' gomb