Sütni-főzni, karácsonyra? Tudunk (sokkal) jobbat: bízd a Gardenre az ünnepi fogásokat, a megspórolt időt pedig töltsd a családdal
Kitört a december, ami egyet jelent azzal, hogy 24 nap múlva itt az év legszebb ünnepe. Az utóbbi 10-ből 9 szegedi családanyának egyet jelent a konyhában lejátszott Mortal Kombattal, a meghitt pillanatok helyett egy végtelenített sütés-főzés harccá változtatva azokat a karácsonyt. Lehet másképp is, a Garden Bistro az idén arra buzdítja a szegedi hölgyeket, hogy töltsék a szeretet ünnepét a családdal, a “mit eszünk szent este?” kérdésre adandó választ pedig hagyják meg a Damjanich utcai gasztroműhely csapatának.
Matekozgattunk jobbra-balra, a helyzet az, hogy – tekintve a boltokban tapasztalható horror árakat – ha saját magunk sütünk-főzünk, nagyjából ugyanott leszünk a végén, mintha rendelnénk. Horváth Norbert üzletvezető szerint a jelenség teljesen normális, a Gardenben ugyanis jóval kedvezőbb áron szerzik be az alapanyagokat, mint egy multiknál bevásároló háziasszony, így aztán tényleg az jön ki, hogy kis különbséggel pariban van egymással
- az otthon készítem el az ünnepi vacsorát
- és a Gardenből rendelem meg
verzió. Ami viszont óriási különbség, hogy az utóbbi esetben az összes időt, amit a konyhában töltenénk, a gyerekeinkre, férjünkre, szüleinkre szánhatunk. A Damjanich utcai Garden Bistro csapata egy hagyománytisztelő, de mégis különleges ötösfogatot állított össze, a klasszikus ízek szerelmeseinek karácsonyi töltött káposztával készültek, de a pisztángos-lazacos-pontyfilés és a sült malac csülkös változat is parádésan ötvözi az évszázados tradíciókat és a Garden újhullámos vonalát:
A fenti ajánlatban lévő ünnepi finomságokat hamarosan egy videós anyagban mutatjuk be, addig is, mutatjuk, hol tudod előrendelni őket szent estére:
személyesen: 6724 Szeged, Damjanich utca 7/a
adventi infó vonal: +36 70 427 3366
email: [email protected]