Kikapcs

Szokatlan, baljós hangulatú Mikulás-ünnepség fogadja a látogatókat kedden, a szegedi Grand Caféban

Szent Miklós napján, december 6-án, kedden, a babonák és lehetséges képzetek birodalma nyílik meg a szegedi Grand Caféban, ajándékosztás helyett ugyanis Orosz Fanni kiállítása és Szőcs Petra költő, filmrendező zenés kötetbemutatója várja a krampuszos kedvű érdeklődőket, tudtuk meg a kulturális komplexum szerkesztőségünkhöz küldött leveléből.

OROSZ FANNI, AZ SZTE VÉGZETT HALLGATÓJÁNAK KIÁLLÍTÁSA HAT ÓRAKOR NYÍLIK MEG

December 6-án hat órától Orosz Fanni Lehetséges képzetek című kiállításának megnyitóján vehetnek részt a látogatók. A kiállításra kerülő sorozat a jelenlét észlelésén, egy kozmikus keresésen keresztül térképezi fel a külső és belső imaginatív terek kamera nélküli leképzésének, valamint a fénnyel való játéknak a lehetőségeit. Az alkotó a Szegedi Tudományegyetem grafika szakán végzett, 2022 óta a Fiatalok Fotóművészeti Stúdiójának tagja. A tárlatot Héjja János zenei közreműködésével Szabó Eszter nyitja meg.

ESTE HÉT ÓRÁTÓL SZŐCS PETRA ZENEI ALÁFESTÉSSEL OLVASSA FEL VERSEIT

A szokatlan hangulatú “miklósolás” Szőcs Petra A gonosz falu legszebb lakói című verseskötetének bemutatójával folytatódik. Este hét órától a Ráolvasás zenés irodalmi sorozat huszadik epizódjában a költőként és filmrendezőként is ismert Szőcs Petrával Bencsik Krisztina beszélget, majd az esemény nevéhez hűen, a szerző improvizatív melodikus dallamok kíséretében olvassa fel verseit. A huszadik Ráolvasáson Lengyel Zoltán, a Grand Cafét működtető alapítvány kuratóriumi tagja, zenész gondoskodik az aláfestő zenéről.

Forrás: Grand Café Szeged

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

  1. Visszajelzés: navigate here
'Fel a tetejéhez' gomb