Mindenmás

Elfogyott a hatósági áras üzemanyag a MOL szatymazi, M5-ös autópályán lévő kútjánál

Elfogyott a hatósági áras üzemanyag a MOL szatymazi, M5-ös autópályán lévő kútjánál, tudtuk meg Olvasónktól, Pétertől vasárnap délelőtt.

Mint Péter mondta a benzinkúton hatósági áras üzemanyag nincs, az autósok rendelkezésére csak az EVO 100 Plus prémium üzemanyag áll. A helyszínről az alábbi képeket kaptuk Pétertől.

A JÖVŐ HÉTEN SEM SZÁLLÍT A KISBENZINKUTAKNAK ÜZEMANYAGOT A MOL

A helyzet a jövő héten sem fog rendeződni a szegedi kutakon, ugyanis a kisbenzinkutasok akkor sem kapnak üzemanyagot a Moltól. A Független Benzinkutak Szövetsége arra hívta fel a figyelmet, hogy ez már a harmadik hét lesz, hogy a Mol kiszolgálás szünetel.

“A JELENLEGI HELYZETBEN AZ ORSZÁGOS ELLÁTÁSI SZEMPONTOKAT KELL ELŐTÉRBE HELYEZNÜNK”

A Független Benzinkutak Szövetsége szerint borítékolható, hogy a jövő héten is üzemanyaghiánnyal fognak küzdeni a kisbenzinkutak, hiszen továbbra sem szállít nekik üzemanyagot a Mol. A vállalat levelében indoklásként az olvasható, hogy a Molnak az egész régió energiaellátásában stratégiai szerepe van, és felelősek azért, hogy az ország minden pontján legyen a működéshez szükséges üzemanyag-mennyiség. „A jelenlegi helyzetben az országos ellátási szempontokat kell előtérbe helyeznünk, és átmenti korlátozásokat kell bevezetnünk” – áll a benzinkutaknak írt levelükben.

SZEGEDEN IS EGYRE TÖBB BENZINKÚT ESIK EL

Pénteken Olvasóink arról számoltak be, hogy a Makkosházi OMV-kútnál katasztrofális volt a helyzet, több mint 20 autó várakozott a helyszínen, egy másik Olvasónk az Algyői úti Shellnél semmilyen üzemanyagot nem tudott kapni, de a Csongrádi sugárúti MOL-kútnál is történtek furcsaságok. Erről az alábbi cikkünkben írtunk.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb