Szegedi ArcokVideo365

Tökéletes megjelenés karácsonykor? Kis Máté, Szeged Sportolója díjas ökölvívóval ruhapróbán jártunk a Context Öltönyházban

Egyre pörögnek a napok a naptárban és már a nyakunkon a karácsony. Ilyenkor nemcsak a szívünkben és a lelkünkben hangolódunk az ünnepekre, hanem arra is nagy gondot fordítunk, hogy öltözékünk is tükrözze a karácsony varázsát. Nincs ezzel másképp Kis Máté, Szeged Sportolója díjas ökölvívó sem, aki saját bevallása szerint szeret csinosan öltözködni és a szeretet ünnepén fontosnak tartja, hogy megjelenése is tükrözze a karácsony szellemét. S, ha már eleganciáról van szó, a tökéletes kinézetért a férfi divatban nagy szakértelemmel bíró Context Öltönyházba vezetett utunk, ahol végigkísértük Mátét a ruhapróbákon, míg a hatalmas választékból megtalálta saját maga számára a tökéletes darabot.

MÁTÉ EGY NAGYON SZÉP SLIM FIT ÖSSZEÁLLÍTÁST PRÓBÁLT FEL

Az öltöny mustra során Szakál Zsanett, a Context Öltönyház üzletvezetője sietett a sportoló segítségére. Mint mondta, a próbák során Mátéra egy nagyon szép slim fit összeállítást adtak, öltönnyel, mellénnyel, hozzápasszoló övvel és cipővel, hogy teljes legyen az összkép. A hozzáértő szemeknek pedig igazuk volt, hiszen az ökölvívó adottságainak köszönhetően ezek a darabok kétségkívül nagyon jól álltak rajta. „Minden öltönyt felpróbáltam a szürkétől a sötétkékig. Azt gondolom, hogy a sötétkék az, ami most a leginkább közel áll a szívemhez. Látom, hogy minőségi anyagokból készültek, tökéletesen passzolnak az alkatomhoz és nagyon kényelmesek. Ilyen öltözéket kerestem. ” – mondta el Máté már az új, kiválasztott öltönyében.

MOST A SPORTOSAN ELEGÁNS A DIVAT

Zsanett azt is elárulta, Máté választása tökéletesen megfelel a mai trendeknek is, hiszen most leginkább a sportosan elegáns öltözet a divat. Ez mindig népszerű viselet, hiszen mindamellett, hogy nagyon kényelmesek, mutatós darabok is, amelyek ünnepi eleganciát sugároznak. „Nagyon egyénfüggő, ki, mit szeret, de az acélszürke, a sötétkék, lényegében a sötétebb tónusok azok, amelyek most mennek a téli időszakban” – avatott be bennünket Zsanett. Azt is megtudtuk, a Context Öltönyházban igen népszerűek a szettek a vásárlók körében, hiszen különlegességük, hogy ezeket a darabokat nem méretfüggően egyben kínálják, hanem kedvükre variálhatják a ruhadarabokat, akinek egy kisebb nadrág kell, vagy egy nagyobb ing, egy nagyobb zakóméret, nyugodtan összeállíthatja saját szettjét.    

MÁTÉ NEMCSAK A KARÁCSONYRA KÉSZÜL GŐZERŐVEL, HANEM A JÖVŐ ÉVRE IS, AMIKOR NAGY VALÓSZÍNŰSÉGGEL CÍMMÉRKŐZÉST BOKSZOLHAT

„Számomra fontos a megjelenés és az első benyomás. Ezért is jöttem el a Context üzletébe, mert itt megtalálhatok mindent, ami a mai divatnak megfelelő és még elegáns is. Úgy gondolom, hogy sikerrel teljesítettük a mai feladatot, hiszen eltaláltuk a stílusomat. Ez lesz az az öltöny, ami majd végigkísér a karácsonyi ünnepek alatt” – mondta el Máté, aki abba is beavatott bennünket, nemcsak az ünnepekre készül, hanem már a jövő évre is, hiszen nagy feladat előtt áll, nagy valószínűséggel címmérkőzést bokszolhat, ahol egy Európa bajnoki, vagy egy kis világbajnoki címért szállhat majd ringbe. „Nagyon fontos számomra, úgy, mint a megjelenés. Mindkettőt sikerrel kell teljesítenem, úgyhogy gőzerővel készülök az ünnepekre is és az azt követő mérkőzésemre is”

LÁTOGATÁSUNK SORÁN AZ ÖKÖLVÍVÓ A CSALÁDJÁNAK IS FELKUTATTA A TÖKÉLETES AJÁNDÉKOT

Most viszont a főszerep még a karácsonyé, s Máté, miután sikeresen kiválasztotta saját öltözékét, felkutatta a tökéletes ajándékot a Context Öltönyházban felesége és kislánya számára is. Nem árulunk el vele nagy titkot, hogy ebben is sikerrel járt, nézd meg Magyar Andor kollégánk videójában, milyen darabokat választott ki az ökölvívó kis családjának.

Ha számodra is fontos a tökéletes megjelenés, és még nem tudod, mi kerüljön szeretteid számára a fa alá, látogass el a szegedi Context üzleteibe, ahol szakértő kezek és szemek nyújtanak neked segítséget a legmegfelelőbb öltözék kiválasztásában!

Itt találod őket:

Context Férfi Divatáru – Szeged, Teréz utca 3.

Dresscode for Men – Szeged, Somogyi utca 15.

Ezüst- és Aranyvasárnap is nyitva!

Operatőr: Magyar Andor

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb