Kikapcs

Van egy hely Szegeden, ahol egy csimpánz készíti a töltött káposztád karácsonyra

Sőt, csimpánzok, gorillák, orángutánok is együtt serénykednek abban, hogy ne az idegbajról szóljon a 2022-es ünnepi készülődés a konyhádban. A töltött káposzták és adventi sültes tálak a Pille utca 11-ben készülnek majd, a majmok még házhoz is viszik őket, csak rendeld meg időben, legkésőbb december 22-ig.

Komolyra fordítva a szót, alapos idegbaj tud lenni, amikor a végig hajtott év és a karácsonyi “mi a frászt vegyek ajándékba” idegbaj után még az ünnepi asztalról is Neked kell gondoskodnod. Mert ugye, egy modern, 2022-es szegedi anyuka egyszerre

  • dolgozó nő,
  • feleség,
  • édesanya,
  • a család svájci bicskája,
  • meg úgy általában mindene, sőt, mindene is,

ezért aztán rengeteg teher van a vállán. Az élelmiszerárak az egekben, ennek okán pedig újabb idegbaj-faktor összehozni úgy az ünnepi menüt, hogy finom is, egészséges is, nomeg gazdaságos is legyen. Ilyenkor jön jól, ha valaki megsüti helyetted az egészet és még árban is a földön marad.

A Pizza Monkey ünnepi kínálata pont ezt kínálja, a Majmoktól jól megszokott színvonalon, minőségben. A különféle összeállítások már 7990 Ft-tól elérhetőek, a tavaly nagy sikert aratott Monkey tál és a disznóvágos feelinget kimaxoló Böllér tál mellett van náluk klasszikus töltött káposzta (2690 Ft), ipari mennyiségű tejföllel és tradicionális orja leves (1790 Ft) is.

Apropó, gazdaságosság. Ha ránézel a fenti összeállításra, gyorsan fel fog tűnni a mennyiség, a helyzet az, hogy a Majmok ezúttal sem spóroltak:

a legkedvezőbb áron kínált, 7990 Ft-os Monkey Tálon 7 főétel van, a 13.990 Ft-os csúcsverzión pedig egyenesen 13 (4 db rántott szelet, 4 db rántott hal, 1 db aszalt szilvával töltött hús, 4 db rántott trappista) plusz köretként 4 db rántott gomba, 4 adag vegyesköret és egy jó adag tartár.

Ha nekilátsz saját magad elkészíteni, nehéz lesz olcsóbban kihozni, nagyjából ugyanitt leszel, viszont el fog menni vele egy komplett napod. A Monkey-megoldás viszont egyszerű, mint az 1×1:

  • rendeld meg december 22-ig,
  • ugorj el érte,
  • vagy kérd házhozszállítva,

és már el is van intézve a sikítófrász-mentes, nyugodt karácsonyi vacsora. A Pizza Monkey karácsonyi kínálatát IDE kattintva találod meg.

www.pizzamonkey.hu/karacsony
+36 30 222 5000

Kapcsolódó cikkek

Egy hozzászólás

'Fel a tetejéhez' gomb