Kikapcs

Bordány mellett Domaszéken is felbőgtek a traktorok, nem is akárhogy: fényárba öltöztették a járműveket, és így vonultak fel a településen

Bordány mellett Domaszéken is felbőgtek a traktorok vasárnap, nem is akárhogy: fényárba öltöztették a járműveket, és így vonultak fel a településen. Kitti olvasónktól megtudtuk, hogy másfél órán át tartott a díszes karácsonyi hangulatot idéző felvonulás, és több mint 30 traktor színesítette így advent harmadik vasárnapját a településen.

Mint Kittitől megtudtuk, a rendezvény a hagyományos gyertyagyújtással kezdődött, és a polgármester Sziráki Krisztián köszöntötte a jelenlévőket, majd délután öt órakor megindult az égősorokkal kidekorált traktorok felvonulása, amit a domaszékiek izgatottan vártak a házuk előtt. A traktorokat egyébként “Az év polgárőr egyesülete”, vagyis a Domaszéki Polgárőr Egyesület vezette fel. Ők biztosították a helyszínt is, valamint forgalmat is irányítottak egy rövid ideig.

Kittitől videót is kaptunk, köszönjük szépen!

@szeged365

Domaszéken felbőgtek a traktorok, nem is akárhogy: fényárba öltöztették a járműveket, és így vonultak fel a településen! Köszönjük a videót Kittinek!

♬ original sound – Szeged365 – Szeged365

A bordányi eseményről itt számoltunk be:

Fotók: Fotó: Petya AgroTv FB, DOMASZÉKI HírTér.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb