Mindenmás

Többen azt mondják, Szegeden ingatlanba fektetni jobb, mint aranyba! A geotermikus fűtéssel ellátott Cédrus Liget Lakóparkba látogattunk, ahol az üzleti lehetőségeknek jártunk utána

Ingatlanba fektetni Szegeden? Jobb, mint az arany! Természetesen akkor teljes az öröm, ha kiszámítható a rezsi, és biztonságban tudhatjuk az ingatlant. A Cédrus Liget Lakópark építésénél mindenre gondoltak: kedvező költségű, és zöld geotermikus fűtést használnak, valamint 0-24-es felügyelettel segítik a lakókat. Ráadásul egyedi üzleti konstrukciókat is alkottak a még kedvezőbb befektetési környezetért.

A geotermikus fűtés nem csak zöld, nem csak fenntartható, de a pénztárcánkra is nagyon jó hatással van. Nem bíztuk a véletlenre, mindent meg akartunk tudni, ezért pár nappal ezelőtt Kóbor Balázzsal Szegedegyik legjobb geológusával beszélgettünk. ha még nem láttad itt nézd meg gyorsan:

Ma pedig az üzleti befektető szemüvegünkben mentünk el újra. Arra voltunk kíváncsiak, hogyha már az a hír járja, hogy Szegeden ingatlanba elképesztően jó fektetni, akkor vajon milyen üzleti konstrukciókkal készült a Cedrus Liget Lakópark. Lekeny Márk ügyvezetőtől mindent megkérdeztünk, itt érdemes megnézned:

Ha pedig már ott jártunk, akkor megint nagyon kedvesek voltak velünk, és újabb ajándékcsomagokat ajánlottak fel a Szeged365 olvasóinak. Részletek ITT!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb