Smart SzegedSport

Óriási szegedi büszkeség: építőipari nívódíjat kapott a Pick Aréna

Egy éve, 2021. december 9-én adták át a 8300 férőhelyes, a Modern Városok Program keretein belül közel 40 milliárd kormányzati forintból megépített Pick Arénát, közvetlenül az előtt, hogy a Kékek a kézilabda EHF Bajnokok Ligájában a THW Kielt fogadták volna. Az évfordulót egy építőipari nívódíjjal ünnepelhetik, az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma (ÉMA) ugyanis a WHB beszámolója szerint Építőipari Nívódíjat adott az OTP Bank – PICK Szeged új otthonának.

Az Építőipari Nívódíj pályázati felhívását 2022-ben huszonötödik alkalommal hirdette meg az Építőipari Mesterdíj Alapítvány Kuratóriuma (ÉMA), és az idei díjakat, a hagyományoknak megfelelően az ÉVOSZ éves ünnepi közgyűlésén és gáláján, december 8-án délelőtt adták át – írta az arénát építő WHB Group.

“Büszkék vagyunk rá, hogy ismét a díjazottak között lehetünk, mivel az általunk kivitelezett és a 2022. januárjában megrendezett férfi kézilabda Európa-bajnokság csoportmérkőzéseinek is helyet adó Szegedi Multifunkcionális Sportcsarnok (PICK Aréna) is Építőipari Nívódíjat kapott”

– jelentették be közösségi média oldalukon.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb