Mindenmás

A Szeged365 Family szerint is otthonunkkal kapcsolatban az egyik legfontosabb elvárás a biztonság. Erről kérdeztük Lekeny Márkot, a Cédrus Liget Lakópark ügyvezetőjét

A Cédrus Liget Lakópark geotermikus fűtése is biztonságos: anyagilag is biztonságban vagyunk, és biztosak lehetünk benne, hogy fenntartható, zöld fűtéssel védjük Szeged levegőjét. A személyes biztonság is fontos, ha idősebb vagyunk, akkor pedig még fontosabb, hogy mindig legyen a közelünkben egy szakember, aki ha baj van tud segíteni. Erre kérdeztünk rá Lekeny Márknál, a Cédrus Liget Lakópark ügyvezetőjénél.

Köszönjük, hogy ilyen sokan írtok nekünk nap, mint nap. Meglepődve tapasztaltuk mennyien kérdeztetek az üzleti konstrukciókról a Cédrus Liget Lakóparkkal kapcsolatban, ezért ennek utána is jártunk gyorsan, sőt játékot is hirdettünk Szeged legújabb lakóparkjával közösen. Erről itt olvashatsz:

Most a biztonságról kérdeztünk, és Lekeny Márk ügyvezetővel azt is lebeszéltük, hogy be tudjunk menni minden olyan helyre is, ahová más nem. Így most Te is láthatod miért ennyire biztonságos mindenki otthona a Cédrus Liget Lakóparkban:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb