Gasztro

Karácsonyi sültes tálat, 2022-ben, 2021-es áron? Létezik! A szegedi Rozmaring Étterem tavalyi áron kínálja az ünnepi finomságokat

Rezsiválság ide, kétszámjegyű infláció oda, egy szegedi étterem úgy döntött, hogy szembe megy az áremelési hullámmal, és a tavalyi díjakon szállítja házhoz idén is a karácsonyi sültes tálakat. Reméljük, a Rozmaring példája ragadós lesz, és sok család ünnepét teszi szebbé a kezdeményezés!

MEGÁLL AZ IDŐ

Ha karácsonyi ebédről van szó, nem feltétlenül a szegedi Árkád ételudvara jut először eszünkbe, épp ezért lepődtünk meg alaposan, amikor szembe jött a Rozmaring étterem ünnepi kínálata. A házias ízeiről ismert látványkonyha esetében egy kicsit megállt az idő. Természetesen nem arról van szó, hogy a szakácsok megtalálták a Vissza a jövőbe filmek fluxus kondenzátorát egy sütő mélyén rejtőzve, hanem arról, hogy a gazdaságilag igencsak megerőltető év ellenére sem változtattak a tavalyi árakon.

„Nehéz időszak volt 2022 minden szegedi vendéglátós számára. Nemcsak az alapanyagárak emelkedtek folyamatosan, hanem az infláció és a rezsidíjak növekedése is azt eredményezte, hogy mindenkinek változtatnia kellett a díjszabáson. Mi ezt karácsonykor nem szerettük volna meglépni” – tudtuk meg az étteremtől.

HOGY NÉZ KI AZ AJÁNLAT?

Mit is jelent az időutazás a Rozmaring esetében? Az Árkád ételudvarán üzemelő látványkonyha háromféle sültes tálat készít az ünnepekre, a 2 személyes Grill tál és Frissensültes tál 5.990 Ft-ba, a 4 fő számára is elég Bőség tál pedig 9.490 Ft-ba kerül. Az ételsorok leírása a Rozmaring oldalán megtalálható.

Az előrendeléseket +36 (30) 884 2036-as telefonszámon vagy személyesen, az ÁRKÁD Szeged ételudvarában lehet leadni.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb