Mindenmás

Napi pakk: visszakúszik a télies időjárás Szegedre, 3 fok lesz ma, születésnapi gálaműsorral ünnepel az Agóra

Halleluja: berobogott a szombat Szegedre! Nem jött üres kézzel, visszahozta az igazi telet, ugyanis a pénteki enyhe idő után ma már sokkal hűvösebb lesz. Programokból sem lesz hiány: ma mérkőzik meg Marokkó és Horvátország a bronzmeccsen, és az Agóra születésnapi gálaműsort szervez. Kávé bekészít, mi pedig hozzuk mellé a reggeli infókat, itt a napi pakk!

NÉVNAPOSOK, JÓZSEF ATTILA ÉS FERENC PÁPA

Nagyon boldog névnapot kívánunk minden Lázár, Olimpia, Begónia, Belizár és Lázó nevű Szeged365 olvasónak! Néhány érdekesség reggelre:

  • 119 éve ezen a napon az amerikai Wright fivérek végrehajtották repülőgépükkel az első sikeres motoros repülést,
  • 86 éve született Ferenc pápa, a katolikus egyház vezetője 2013 márciusától, a 266. az egyházfők sorában,
  • 46 éve pedig Szinetár Dóra színésznő, énekesnő,
  • de 1922-ben ezen a napon hozta el József Attila első verseskötetének, a Szépség koldusának példányait a szegedi Koroknay-nyomdából.

VISSZAKÚSZIK A TÉL SZEGEDRE

Szombaton kezdetben még csapadékos lehet az időjárás, majd délután már csak olykor fordulhat elő gyenge havas eső, hószállingózás. Megerősödik, helyenként viharossá fokozódik az északnyugati szél. Hajnalban 0-1, napközben 3 fokra készülhetünk Szegeden.

ÜNNEPI GÁLAMŰSOR ÉS VB DÖNTŐ

Izgalmasnak ígérkezik a hétvége: nyakunkon a VB döntő, végre kiderül, hogy Argentína vagy Franciaország állhat a labdarúgó-világbajnokság legfelső dobogójára. Ma azonban előtte még jön a bronzmeccs, Szegeden is készülnek közvetítéssel több helyen: a Bárkában és a Vár Sörözőben is. Mindezek mellett az Agóra is születésnapot ünnepel. Minden programot itt találsz meg:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb