Kikapcs

Szaloncukorral lepték meg karácsony alkalmából az SZTE Gyermekklinika kis betegeit

Országosan összesen 2,4 tonna szaloncukrot oszt szét 13 budapesti és vidéki kórház gyermekosztályainak, köztük az SZTE Szent-Györgyi Albert Klinikai Központ Gyermekgyógyászati Klinika és Gyermek-Egészségügyi Központ kis betegeinek, a B+N Referencia Zrt. és a Referencia Mosodák Zrt., amellyel több ezer kisgyerek karácsonyát szeretnék emlékezetesebbé tenni.

Mint szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleményükben írták, a karácsony sok család számára lelkileg megterhelő időszak. Akit nem érint, annak belegondolni is nehéz, milyen érzés, ha a család legféltettebb tagja, a gyermek nem örülhet otthon a karácsonyfának és az ajándékoknak. Ehelyett betegen, a szüleitől, testvéreitől külön, sokszor ágyhoz kötve kell töltenie az ünnepeket.  

Sajnos szeretteit, és az otthon melegét senki sem tudja pótolni számukra. Az apró figyelmességek mégis sokat számíthatnak nekik ebben a nehéz helyzetben. A szeretetet, törődést jelentő ajándék néhány órányi boldogságot jelenthet. Ennek reményében a két cég vezetősége úgy döntött, hogy ez évben az ügyfeleinek szánt szaloncukrot gyerekeknek adományozza, sőt munkatársaik december közepéig személyesen viszik el a csomagokat a kórház gyermekosztályaira.   

Forrás: B+N Referencia Zrt. / Referencia Mosodák Zrt.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb