Mindenmás

Breaking: elfogták az újszegedi lövöldözőt, egy 52 éves férfi volt a tettes

Néhány óra alatt azonosították és elfogták a szegedi rendőrök azt a férfit, aki egy gázriasztó pisztolyból több lövést adott le Újszegeden – közölte pénteken a rendőrség. Mint kiderült, egy 52 éves férfi volt a tettes, aki nem rendelkezett engedéllyel a gáz-riasztó fegyver viselésére.

A közlemény szerint a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2023. január 5-én 20 óra 40 perckor érkezett bejelentés arról, hogy lövések hangját hallották Szeged Újszeged városrészében. A helyszínre irányított rendőri egységek megállapították, hogy egy vendéglátó helyről távozó férfi a levegőbe lőtt, tehát nem célzott lövéseket adott le. A helyszínen maradt töltényhüvelyek vizsgálata során kiderült, hogy azok egy gázriasztó pisztolyból származnak.

EGY 52 ÉVES FÉRFI LÖVÖLDÖZÖTT

Mint tovább írják, a széleskörű adatgyűjtés eredményeként a rendőrök elfogtak egy 52 éves helyi férfit, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Ellene garázdaság szabálysértése miatt indult bírósági eljárást előkészítő eljárás. Az elkövető nem rendelkezett engedéllyel a gáz-riasztó fegyver viselésére, így a rendőrök lőfegyverrel kapcsolatos szabálysértés miatt is eljárást indítottak vele szemben.

Borítókép: K. Márk, köszönjük!

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb