Mindenmás

Chicago lett a vármegyénkből? Csongrádon egy 15 és egy 14 éves gyerek lövöldözött légpuskával, a vasútállomás több ablakát is betörték

Míg Újszegeden egy 52 éves férfi gáz-riasztó fegyverrel lövöldözött az utcán, addig Csongrádon egy 15, és egy 14 éves gyerek. Mint kiderült, légpuskával lőtték be a csongrádi vasútállomás több ablakát is a fiatalok. A rendőrség szerint rongálás és garázdaság miatt kell felelniük.

A közleményben ez áll: a megalapozott gyanú szerint 2022. december 23-án hajnalban egy 15 éves fiú és 14 éves társa légpuskával lövöldöztek a csongrádi vasútállomás egyik épületére. A fiatalok a lövésekkel betörték az állomás néhány ablakát, a rongálással mintegy 60 ezer forint kárt okoztak. A nyomozók az elvégzett adatgyűjtés eredményeként azonosították a rongáló fiúkat, akiket 2022. január 5-én gyanúsítottként kihallgattak a Csongrádi Rendőrkapitányságon. Ellenük garázdaság és rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás.

ÚJSZEGEDEN CSÜTÖRTÖK ESTE HALLOTTAK LÖVÉSEKET

Lövéseket hallottak tegnap este Újszegeden. A rendőrség néhány óra alatt azonosította, és elfogta az elkövetőt. Mint kiderült, egy 52 éves férfi volt a tettes, aki nem rendelkezett engedéllyel a gáz-riasztó fegyver viselésére.

Kapcsolódó cikkek

2 hozzászólás

  1. Visszajelzés: check these guys out
'Fel a tetejéhez' gomb