Szegedi Arcok

Feloszlott a szegedi Zebra Zone zenekar

“Sajnos egy korszak lezárul. 2019 óta játszunk együtt a Zebra Zone-ban és most eljutottunk oda, hogy abba kell hagynunk. Közös beszélgetés után, arra jutottunk, hogy számos ok miatt már nem tudjuk fenntartani a bandát” – írja a szegedi Zebra Zone a közösségi oldalán, ami azt jelenti, hogy feloszlott a fiatalokból álló zenekar.

“Köszönjük, hogy támogattattok minket, ott voltatok a koncertjeinken és hallgattátok a számainkat. Hiányozni fogtok” – tették hozzá a srácok, akik 2022 nyarán még a Russkaja előtt, a SZIN-en csapatták. A szegedi gimnazistákból álló rock és pop-punk stílusban utazó Zebra Zone több dalt is kiadott, főként a gimnazisták és egyetemisták körében voltak népszerűek.

„Stílusunkat tekintve leginkább indie pop, indie rock irányba hajlunk, bár még kísérletező fázisban vagyunk. A zenekar neve puszta poénkodásból ered. Ugyanis előbb léptünk fel, mint hogy nevünk lett volna. Ezért kitaláltunk először egy ideiglenes ZZ rövidítést, majd próbáltunk ehhez nevet találni. Végül ez lett a Zebra Zone. Megtetszett, megtartottuk” – mesélték korábban a zenekar tagjai a Zenészmagazinnak.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb