KikapcsVideo365

Minden összeállt, este rajtol az ország legnagyobb Fergeteg Partyja, a szegedi Várkonyi Attilával

“A mai napon még a tükörgömb is mosolyog” – vette fel a telefont izgatott hangulatban a szegedi születésű Dj Dominique, aki élete egyik legnagyobb dobására készül az Üllői úti MVM Dome-ban. Attilánk kimaxolta az általa alapított Fergeteg Party fogalmát, este 7-től 10 ezer vendég előtt, nomeg olyan ikonok társaságában lép színpadra saját szervezésű fesztiválján, mint Dr. Alban, az East 17, a Culture Beat és Lou Bega.

Az MVM Retro Dome-ra a napokban sorsoltuk ki a nyertesként érkező Szeged365 olvasókat, az anno a Ságváriban érettségizett Dj Dominique pedig egy péntek esti videóüzenetben invitálta a szegedieket:

A szombat esti őrületről többek között ITT írtunk, ha esetleg lemaradtál volna, íme a legfontosabb információk, egy Szeged365 Kisokosba sűrítve:

  • MVM Retro Dome + Fergeteg Party, 
  • Budapest, Üllői út 131, 1098,
  • Fellépnek: Dr. Alban, Culture Beat, East 17, Lou Bega, Kozmix, Csordás Tibi (ex Fiesta), Zoltán Erika, az est házigazdája és szervezője DJ Dominique, alias a szegedi Várkonyi Attila.
  • Dátum: 2023. január 14 (szombat), kapunyitás 19.00 órától
  • A rendezvény 20.00 órakor kezdődik, a várható befejezése hajnal 2-kor lesz.

Páran kérdeztétek, ezért itt is leírjuk: az MVM Dome büféi és a ruhatárak készpénzmentesek, így ezeken a helyeken kizárólag bankkártyával lehet fizetni. A jegyeket elővételben is meg tudod venni, IDE kattintva.

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb