Sport

Az első negyedórában eldőlt a mérkőzés, simán kikapott Magyarország

Eléggé szélsőséges a magyar csapat teljesítménye: amilyen jól játszottunk Izland ellen, annyira enerváltan sikerült a játék Portugália ellen, akiktől 7 góllal kikaptunk.

A magyar kézilabda-válogatott Portugália ellen zártuk a világbajnokság csoportkörét, a mérkőzés elején még volt esélyünk akár csoportelsőként is továbbjutnunk.

Chema Rodriguez által vezette együttesünk Dél-Korea ellen hozta a kötelezőt, majd egy egészen bravúros fordítással két góllal verte Izlandot is, majd most kikaptunk nagyon, így két pontot visz magával a folytatásra Magyarország.

A második félidőt döntetlenre hoztunk, de az első játékrészben elképesztően rosszul játszottunk. Bodó Ricsi a mérkőzés után nyilatkozta: ” Azt érzem, azt gondolom nagyon lassan kezdtük ezt a mérkőzést, ezt nem szabad egy ilyen csapat ellen.”

Bánhidi Bence is csalódott volt: “Egy óriási sanszot szalasztottunk el. Ez a portugál csapat verhető lett volna, ha úgy jövünk ki a meccsről, ahogy kell.” Szegedi kedvencünk azt is hozzátette, hogy nagyon szomorú, mert nem érti hogyan tudtak így játszani, amikor Izland ellen teljesen mást tudtak mutatni.

A Kézilabda Férfi Világbajnokság csoportköréből verességgel távozunk, de már a következő meccsre kell készülni. Magyarország holnap után a házigazda Svédország ellen lép pályára. VÉGEREDMÉNY: Portugália–Magyarország 27–20 (16–9)

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb