MindenmásVideo365

A levegőbe lövöldözött szilveszter este egy férfi a Kereszttöltés utcában, eljárás indult az ügyben (videóval) (frissítve)

A levegőbe lövöldözött egy férfi szilveszter este a Kereszttöltés utcában, mindezt egy kocsma előtt, Szegeden – hívta fel a történtekre szerkesztőségünk figyelemét Sándor nevű olvasónk, aki egy videót is küldött az ominózus esetről. Az ügyben felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, mint kiderült, eljárás is indult már az ügyben.

A szerkesztőségünkhöz eljuttatott videón az látható, ahogy az egyik Kereszttöltés utcai kocsma előtt egy pisztollyal öt lövést ad le a levegőbe szilveszter estéjén egy férfi. Az illető a lövéseket megelőzően, a kisípolt részben a Hezbollah nevű libanoni, siíta politikai és félkatonai szervezet nevét kiáltja, majd békét kíván az egyik közel-keleti államnak:

Az ügyben felkerestük a Csongrád-Csanád Vármegyei Rendőr-főkapitányságot, válaszlevelükben annyit írtak, hogy: “a Szegedi Rendőrkapitányságon garázdaság szabálysértés elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, ismeretlen tettes ellen.” Arról nem nyilatkoztak azonban, hogy a fent említett férfi vaktölténnyel, vagy éles lőszerrel lőhetett-e a levegőbe.

FRISSÍTVE: EGY ÉVVEL EZELŐTT KÉSZÜLT A VIDEÓ

A Szegedi Rendőrkapitányság az eljárás során megvizsgálta a videófelvételt – tájékoztatta szerkesztőségünket a rendőrség. Mint írták, a nyomozók megállapították, hogy azt több mint egy évvel ezelőtt készítették. “Ez a videó azért kerülhetett ismét elő, mert idén a férfi egyik családtagja hasonlóan köszöntötte az új évet. Ellene szabálysértési eljárás indult” – tették hozzá.

JANUÁR ELSŐ HETÉN ÚJSZEGEDEN IS LÖVÖLDÖZTEK

Pár nappal szilveszter után, egészen pontosan január ötödikén dördültek lövések Újszegeden, itt is egy kocsma előtt történtek az események. Ekkor nagy erőkkel vonult ki a rendőrség az Odessza városrészben lévő Csanádi utcába. Mint kiderült, a rendőrök elfogtak egy 52 éves helyi férfit, akit a Szegedi Rendőrkapitányságra előállítottak. Erről a küövetkező cikkeinkben írtunk bővebben:

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb